Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Γεμάτο cameos διασήμων το νεότερο επεισόδιο του “The Mandalorian”

    Γεμάτο cameos διασήμων το νεότερο επεισόδιο του "The Mandalorian"

    Προσοχή! Spoilers από το “Chapter 22” του “The Mandalorian”


    Πριν λίγο έκανε το ντεμπούτο του το νεότερο επεισόδιο του “The Mandalorian”, “Chapter 22: Guns for Hire”, φέροντας σημαντικές εξελίξεις στην ιστορία της σειράς αλλά και διάφορα cameos γνωστών ηθοποιών.

    Όταν η Bo-Katan Kryze (Katee Sackoff) και ο Din Djarin (Pedro Pascal) φτάνουν στον Plazir-15 για να βρουν τον στόλο της Bo-Katan καλούνται να βοηθήσουν τους βασιλείς του πλανήτη με μερικά δυσλειτουργικά droid που προκαλούν προβλήματα στους πλανήτες. Η Βασίλισσα δεν είναι άλλη από την γνωστή τραγουδίστρια Lizzo και τον βασιλιά υποδύεται ο Jack Black. Λίγο αργότερα, γνωρίζουμε τον υπεύθυνο ασφαλείας του πλανήτη, που υποδύεται ο Christopher Lloyd (Back to the Future).

    Αλλά δεν σταματάμε εκεί, καθώς υπάρχουν μερικές ακόμα μικρότερες εκπλήξεις. Στην αρχή του επεισοδίου ακούμε την Christine Adams (Black Lightning) ως Quarren Captain, τον Harry Holland (αδερφό του γνωστού σε όλους μας Spider-Man, Tom Holland) ως Mon Calamari πρίγκιπα και την Dale Dickey (Hell or High Water) ως Saifir.

    Δύο επεισόδια έχουν μείνει ακόμα για την τρέχον σεζόν του “The Mandalorian” κι αναμένεται να δούμε πως θα συνεχίσει η ιστορία, με την Bo-Katan να είναι πλέον η αρχηγός των Mandalorian και τον Moff Gideon να έχει δραπετεύσει, μάλλον με την βοήθεια μισθοφόρων Mandalorian. Tα νέα επεισόδια προβάλλονται κάθε Τετάρτη στο Disney+.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ