Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Gen V – Επίσημο Red Band Trailer

    Gen V - Επίσημο Red Band Trailer

    Τριπλή πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου.

    Δείτε το νέο trailer από την επερχόμενη spin-off σειρά του “The Boys”, που λέγεται “Gen V”.

    Η σειρά λέγεται ότι θα είναι “ασεβής και κατάλληλη μόνο για ενήλικες και θα εξερευνά τις ζωές των ορμονικών, ανταγωνιστικών Supes καθώς τεστάρουν τα φυσικά, σεξουαλικά και ηθικά όριά τους, διαγωνιζόμενοι για τα καλύτερα συμβόλαια στις καλύτερες πόλεις. Είναι μια μίξη νεανικής σειράς και ‘Hunger Games’ — με την καρδιά, τη σάτιρα και τη χυδαιότητα του ‘The Boys'”, όπως μας ενημερώνει η επίσημη σύνοψη.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Lizze Broadway, Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Shelley Conn, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas και Marco Pigossi, ενώ εμφάνιση θα κάνουν και οι Clancy Brown, Alexander Calvert και Jason Ritter. Τέλος, οι Jessie T. Usher (A-Train), Colby Minifie (Ashley Barrett) και P.J. Byrne (Adam Bourke) θα επιστρέψουν σε guest εμφανίσεις από την αρχική σειρά.

    Οι Michele Fazekas και Tara Butters θα είναι showrunners, ενώ οι Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Ori Marmur, Ken Levin, Jason Netter, Garth Ennis, Darick Robertson, Craig Rosenberg, Nelson Cragg, Zak Schwartz, Erica Rosbe και Michaela Starr θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

    Το “Gen V” θα κάνει την πρεμιέρα του με τα τρία πρώτα επεισόδια στις 29 Σεπτεμβρίου, θα φέρει συνολικά οχτώ με το τελευταίο να έχει οριστεί στις 3 Νοεμβρίου 2023.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ