Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο Gerard Butler θα είναι ο πρωταγωνιστής στο Geostorm

     

    Ο Gerard Butler έκλεισε για να πρωταγωνιστήσει στο Geostorm, μια καινούρια περιπέτεια δράσης και επιστημονικής φαντασίας που θα έχει για σεναριογράφο και σκηνοθέτη τον Dean Devlin, με την Warner Bros. να έχει τα δικαιώματα διανομής του project παρά το γεγονός ότι αρχικά θα ετοιμαζόταν ανεξάρτητα από τον David Ellison και την Skydance Productions.

    Η Skydance πάντως παραμένει στη παραγωγή ενώ ο Devlin θα είναι και παραγωγός μέσω της Electric Entertainment. Η υπόθεση της ταινίας θα ακολουθεί τον Butler ως ένα ξεροκέφαλο γοητευτικό άντρα, ο οποίος είναι σχεδιαστής δορυφόρων, που θα πρέπει να δουλέψει μαζί με τον αποξενωμένο αδελφό του για να σώσει το κόσμο όταν ο δορυφόρος που ελέγχει τις παγκόσμιες καιρικές συνθήκες θα δυσλειτουργήσει. Όλα αυτά ενώ ετοιμάζεται και μια δολοφονία ενάντια στο πρόεδρο. Ο Jon Berg θα έχει την επίβλεψη της ταινίας.

    Ο Gerard Butler για το 2013 είχε το Olympus Has Fallen, το οποίο θα αποκτήσει και συνέχεια με το τίτλο London Has Fallen, ενώ για το 2014 χάρισε τη φωνή του στη ταινία κινουμένων σχεδίων How to train your dragon 2. Για το 2016 έχει στα γυρίσματα αυτή τη περίοδο το Gods of Egypt ενώ θα έχει ρόλο και στο remake του Point Break.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ