Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Για 4η φορά στο χειρουργείο ο Gaten Matarazzo του Stranger Things

    Για 4η φορά στο χειρουργείο ο Gaten Matarazzo του Stranger Things


    Για 4η φορά στο χειρουργείο ο αγαπημένος Gaten Matarazzo του Stranger Things ο οποίος πάσχει από κλειδοκρανιακή δυσπλασία μια γενετική δυσμορφία που εμποδίζει την σωστή ανάπτυξη των οστών και των δοντιών του. Ο δεκαεπτάχρονος ηθοποιός ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία λέγοντας πως αυτό το χειρουργείο θα είναι πολύ σημαντικό.

    Για 4η φορά στο χειρουργείο ο Gaten Matarazzo του Stranger Things

    Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει μιλήσει στο παρελθόν για το πρόβλημα του λέγοντας πως περνάει μια ήπια μορφή της ασθένειας ωστόσο δεν έκρυψε ότι μέχρι και πριν από το Stranger Things του είχε σταθεί τεράστιο εμπόδιο στο να τον δεχτούν σε κάποιον ρόλο. Ο ίδιος δουλεύει για το CCD Smiles έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που μαζεύει χρήματα και προσφέρει ενημέρωση για τα άτομα με την συγκεκριμένη πάθηση.

    Όπως έχει πει σε συνέντευξη του το 2016 συνήθως η ασθένεια αυτή είναι κληρονομική ωστόσο σε εκείνον απλά συνέβη χωρίς να το κληρονομήσει, παρά την ατυχία του είναι χαρούμενος που μπορεί να αποτελεί πρότυπο για άτομα με την ίδια πάθηση και να βοηθά όπως μπορεί για την σωστή ενημέρωση σχετικά με αυτήν.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ