Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2025
More

    «Για μένα το σπουδαίο ήταν ότι κατάφερα να επιβιώσω με τις δικές μου αξίες»

    «Για μένα το σπουδαίο ήταν ότι κατάφερα να επιβιώσω με τις δικές μου αξίες»

    Για την καλλιτεχνική της διαδρομή και όσα συνάντησε σ’ αυτήν με την πάροδο του χρόνου μίλησε η Μπέσσυ Μάλφα, το πρωινό της Τρίτης, όταν και συνάντησε την Κατερίνα Καραβάτου στο πλατό της εκπομπής “Καλοκαίρι παρέα” στον ΑΝΤ1.

    «Δεν νομίζω ότι έχω κάνει κάτι σπουδαίο. Για μένα το σπουδαίο ήταν ότι κατάφερα να επιβιώσω με τις δικές μου αξίες, αυτές που μου έδωσαν οι γονείς μου, με τις λαμβάνουσες τις δικές μου, αυτό που αντιλήφθηκα και ότι γνώρισα πολύ καλούς ανθρώπους. Εγώ είχα μια ψευδή αίσθηση ότι με αγαπάνε όλοι, τι καλοί που είναι όλοι, αλλά συνάντησα δύσκολα πράγματα», δήλωσε, αρχικά, η Μπέσσυ Μάλφα.

    «Όσο ήμουν νέα, είχα το… σύνδρομο θεού, ότι εγώ βλέπω την καλοσύνη σε αυτόν τον άνθρωπο. Αυτό ήταν εγωισμός δικός μου, εγωκεντρισμός, ότι εγώ καταλαβαίνω. Τίποτα δεν καταλάβαινα, απλά με βοηθούσε να είμαι ήρεμη εγώ, ότι αυτός μέσα του έχει κάτι καλό», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

    «Μεγαλώνοντας όμως και μαζεύοντας τις πληγές μου, κατάλαβα ότι ήταν πάρα πολύ ωραίες οι εμπειρίες, με βοήθησαν να σκανάρω και να καταλαβαίνω γρήγορα και να μην υπάρχουν στη ζωή μου. Κυρίως γιατί ήμουν ενοχική και έπρεπε να είμαι ευγενική σε όλους τους ανθρώπους και στην κακία τους. Ακόμα και τώρα που έρχονται και με ρωτάνε αγενέστατα πράγματα, όσον αφορά την εμφάνιση… Η ευγένεια είναι πολιτισμός», τόνισε, εν συνεχεία, η Μπέσσυ Μάλφα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

    Source link

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ