Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Για την διαφορετικότητα του Nick Fury στο Secret Invasion μιλά ο Samuel L. Jackson

    O Samuel L. Jackson μίλησε για τις διαφορές που έχει η εκδοχή του χαρακτήρα του στο “Secret Invasion” με όλες τις άλλες φορές που τον έχουμε δει στο MCU.

    Σύμφωνα με το ειδικό αφιέρωμα του Empire Magazine, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι φέρνει ένα πιο γερασμένο λουκ, κάτι που τον κάνει να δείχνει πιο ανθρώπινο σε σχέση με όλους τους άλλους υπερήρωες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο σύμπαν.

    “Όλα αυτά τα πράγματα είναι μέρος ενός Nick Fury που είναι άτρωτος”, είπε ο ηθοποιός. “Εδώ έχεις έναν τύπο που δείχνει το πρόσωπό του και δείχνει την ηλικία του. Είναι μια ευκαιρία να ανθρωποποιήσεις κάποιον που όλοι πιστεύουν ότι είναι υπεράνθρωπος”.

    Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι η διάρκεια των έξι επεισοδίων θα ανέρχεται στην μία ώρα.

    Για την διαφορετικότητα του Nick Fury στο Secret Invasion μιλά ο Samuel L. Jackson

    Δείτε το “Secret Invasion” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Το “Secret Invasion” βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικς που κυκλοφόρησε το 2008 και φέρει μια πληθώρα χαρακτήρων που δεν θα δούμε στην τηλεοπτική μεταφορά. Σε αυτήν βλέπαμε τους Skrulls να απαγάγουν και να ‘αντικαθιστούν’ ήρωες και πολιτικούς με σκοπό να κατακτήσουν την Γη. H επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Η νέα σειρά των Marvel Studios, ‘Secret Invasion’, “λαμβάνει χώρα στο παρόν του MCU, όπου ο Nick Fury (Samuel L. Jackson) μαθαίνει ότι μια κρυφή εισβολή στην Γη από μια φατρία των Skrulls. Ο Fury συνεργάζεται με τους συμμάχους του, Everett Ross (Martin Freeman), Maria Hill (Cobie Smulders) και τον Skrull Talos (Ben Mendelsohn), που έχει κάνει τη ζωή του στην Γη. Μαζί τρέχουν ενάντια στον χρόνο για να αποτρέψουν μια επικείμενη εισβολή των Skrull και να σώσουν την ανθρωπότητα”.

    Νέα πρόσωπα θα είναι αυτά των Emilia Clarke ως G’iah, Kingsley Ben-Adir ως Gravik, Dermot Mulroney ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ritson, και Christopher McDonald, Killian Scott, Carmen Ejogo και Charlayne Woodard σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. Επιπλέον, η Olivia Colman θα ενσαρκώσει την Sonya Falswort, μια πράκτορα της MI6 που θέλει να προστατέψει τα ενδιαφέροντα της Αγγλίας. Τα σκηνοθετικά ηνία ανέλαβαν οι Thomas Bezucha και Ali Selim, ενώ το σενάριο έχει γραφτεί από τον Kyle Bradstreet, ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός με τους Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz και Brad Winderbaum.

    Το “Secret Invasion” θα κάνει την πρεμιέρα του στις 21 Ιουνίου 2023 και θα αποτελείται απο έξι επεισόδια. Πέρα από το γεγονός ότι είναι μια από τις πιο hot σειρές που θα βγουν στο streaming, λέγεται ότι μόνο αυτή και η δεύτερη σεζόν του “Loki” θα προβληθούν φέτος, με σειρές που ήταν προγραμματισμένες να μεταφέρονται για του χρόνου. Ανυπομονείτε; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ