Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Για την Jamie Lee Curtis γράφεται ο ρόλος της Doctor Kureha στην δεύτερη σεζόν του “One Piece”

    Για την Jamie Lee Curtis γράφεται ο ρόλος της Doctor Kureha στην δεύτερη σεζόν του "One Piece"

    Μετά την λήξη της πρώτης σεζόν, οι fans του “One Piece” ξεκίνησαν να εκφράζουν την γνώμη τους για το ποιους ηθοποιούς θα ήθελαν να δουν στο μέλλον τον franchise.

    Μια από αυτές ήταν και η Jamie Lee Curtis στον ρόλο της Doctor Kureha. Τόσο η ηθοποιός, όσο και οι παραγωγοί της σειράς έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την ενσωμάτωσή της στην δεύτερη σεζόν, και πλέον ο συν-showrunner Matt Owens δηλώνει ότι ο ρόλος “γράφεται για εκείνη”. Μιλώντας στο Deadline, ο Owens αποκάλυψε ότι λόγω της απεργίας των ηθοποιών, ακόμα δεν έχουν γίνει επίσημες συζητήσεις και τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, αλλά θα προσπαθήσουν να την φέρουν στην σειρά, ιδίως επειδή και η ίδια η ηθοποιός είχε κάνει δημοσίευση στο Instagram όπου έλεγε ότι θέλει τον ρόλο για την ίδια.

    “Έχουμε ευκαιρίες να κάνουμε cast κάποιους ρόλους, κάποιους ρόλους που είναι πολύ σημαντικοί και αποκαλύφθηκε ότι η Jamie Lee Curtis είναι fan του ‘One Piece'”, είπε. “Με το που το είπε, είπαμε, ‘Εντάξει, πρέπει να προσπαθήσουμε να την φέρουμε στην σειρά. Τι μπορούμε να κάνουμε;’ Και η Doctor Kureha, πολύ τυχερά, είναι ένας χαρακτήρας που έρχεται στην ιστορία και είναι τέλεια για την Jamie Lee Curtis”.

    “Το Σωματείο των ηθοποιών είναι ακόμα σε απεργία, οπότε δεν έχουν γίνει πραγματικές συζητήσεις. Αλλά με το που μπορέσουν να γίνουν, θα είμαι έτοιμος. Θα την βγάλω για φαγητό, θα το συζητήσουμε. Θα τα κάνουμε όλα, γιατί σε αυτό το σημείο γράφουμε γι’αυτήν – την θέλουμε πραγματικά να έρθει και να παίξει μαζί μας στην δεύτερη σεζόν”, συνέχισε.

    Για όσους δεν ξέρουν, η Doctor Kureha είναι μια 139χρονη γιατρός και μέντορας του Tony Tony Chopper, χαρακτήρα που θα δούμε σίγουρα στην δεύτερη σεζόν, μιας και η ενσωμάτωσή του ανακοινώθηκε με την ανανέωση της σειράς, πριν από ένα μήνα.

    Η πρώτη σεζόν κατέκτησε την πρώτη θέση στο Top 10 της συνδρομητικής σε 84 χώρες, με τα νούμερά της να είναι καλύτερα από αυτά του “Cowboy Bebop”, το οποίο το Netflix ακύρωσε τρεις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της. Κατά την γνώμη μας, το “‘One Piece’ είναι ένα live action adaptation που αξίζει να δουν όλοι οι fans της σειράς, ακόμα και οι λίγο πιο σκεπτικοί. Πραγματικά πρόκειται ίσως για την καλύτερη και πιο πιστή μεταφορά από anime που έχουμε δει ποτέ. Ενώ ταυτόχρονα η σειρά είναι καλή σε όλους τους τομείς ακόμα και για αυτούς που δεν έχουν κάποια γνώση του αρχικού υλικού και να μην φοβηθούν να το ξεκινήσουν”.

    Διαβάστε το αφιέρωμά μας με τις μεγαλύτερες αλλαγές που έφερε η live-action μεταφορά σε σχέση με τα manga και anime και πείτε μας στα σχόλια αν θα θέλατε και εσείς να δείτε την Jamie Lee Curtis στον ρόλο της Doctor Kureha.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ