Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    Για τον Τσίπρα μιλάει ο ίδιος ο Τσίπρας

    Για τον Τσίπρα μιλάει ο ίδιος ο Τσίπρας

    Ο Στέφανος Κασσελάκης έβαλε στον… πάγκο τον Αλέξη Τσίπρα και ο Χρήστος Σπίρτζης έδειξε… κόκκινη κάρτα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον για αμετροέπεια.


    Κληθείς ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάσει τη δήλωση Κασσελάκη ότι αν γινόταν πρωθυπουργός, δεν θα έδινε θέση υπουργού στον προκάτοχό του στην ηγεσία του κόμματος, είπε: «Για τον κύριο Τσίπρα μιλάει ο ίδιος ο κύριος Τσίπρας. Δεν μιλάει ούτε ο Κασσελάκης ούτε εγώ ούτε κανένας».

    «Πρώτον, για να ορίσει κάποιους υπουργούς πρέπει να γίνει πρωθυπουργός. Αρα νομίζω ότι η αμετροέπεια πρέπει να έχει γραμμή. Δεύτερον, θεωρώ για τον Αλέξη Τσίπρα και όχι μόνο για αυτόν – ότι υπάρχουν αποφάσεις που δεν τις λαμβάνει κάποιος πολιτικός γιατί το επιδιώκει αλλά γιατί το επιτάσσεις το εθνικό συμφέρον, η παράταξή του…», πρόσθεσε ο κ. Σπίρτζης μιλώντας στο Kontra.

    Επανέλαβε την πρότασή του για σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει βηματισμό», ενώ άφησε ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής στον Αλέξη Τσίπρα:


    «Δεν βλέπω να έχουμε έναν βηματισμό, ούτε εμείς ούτε κάποιο άλλο κόμμα του προοδευτικού κόσμου, που να μπορεί να είναι ο άλλος εναλλακτικός πόλος του προοδευτικού κόσμου σε σχέση με τη ΝΔ, που να μπορεί να καλλιεργήσει ελπίδα, να δώσει όραμα… Αρα επανέρχομαι στην πρότασή μου για σύγκλιση. Σε αυτή την πορεία της σύγκλησης προφανώς ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να κληθεί από τα πράγματα να παίξει τον δικό του διακριτό ρόλο – και όχι μόνο ο Αλέξης».

    {https://www.youtube.com/watch?v=U2Gt6LYkvAs&t=1s}




    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ