Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το tweet που φούντωσε τις φήμες για το μέλλον του

    Πολλά είναι αυτά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο, έπειτα από την αποτυχία των Μιλγουόκι Μπακς να προκριθούν στα τελικά της Ανατολικής Περιφέρειας. Μάλιστα, πριν κάποιες ώρες έκανε ένα… ξεκαθάρισμα στον λογαριασμό του στο Twitter, γεγονός που προκάλεσε περισσότερη συζήτηση.

    Ο «Greek Freak» έκανε το πρώτο του tweet μετά από αυτήν την εξέλιξη, στην οποία περιλαμβάνονται τέσσερις φωτογραφίες από την ημέρα που πήρε το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού της σεζόν στο NBA, όπου -μεταξύ άλλων- εμφανίζονται τα αδέλφια του Κώστας και Θανάσης. Η λεζάντα που συνόδευσε το ποστάρισμα ήταν το λιτό «ευγνώμων».

    Η ανάρτηση του Αντετοκούνμπο προκάλεσε πανικό στους φιλάθλους, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεώρησαν ήταν αυτό ήταν ένα μήνυμα αποχώρησης από τα «ελάφια», παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε πει πως δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα του Μιλγουόκι.

    Ακολούθησαν εκατοντάδες σχόλια από φιλάθλους άλλων ομάδων που τον προτρέπουν να πάει στη δική τους ομάδα, κάποιες εκ των οποίων έχουν ακουστεί για πιθανοί επόμενοι σταθμοί της καριέρας του, όπως οι Μάβερικς, οι Ράπτορς, οι Χιτ, οι Ουόριορς, ακόμη και οι Λέικερς.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ