Το κατώφλι του Εισαγγελέα πέρασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης, προκειμένου να απολογηθεί, μετά τη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή βία.*Διαβάστε εδώ: Γιάννης Γιοκαρίνης: Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Η σύλληψη του τραγουδιστή έγινε στον Άγιο Παντελεήμονα, έπειτα από καταγγελία που έκανε η σύζυγός του για ξυλοδαρμό και απειλές.

Γιάννης Γιοκαρίνης: Τι είχε δηλώσει το ζευγάρι για τη σχέση του πριν μερικά χρόνια

Το ζευγάρι το 2010 είχε κάνει τον πολιτικό του γάμο στην Πινακοθήκη Πειραιά και ακολούθησε ο θρησκευτικός γάμος στην Κέρκυρα του 2017.

Τον Οκτώβριο του 2021, είχαν παραχωρήσει μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», στην οποία δήλωναν πολύ αγαπημένοι, με τον Γιάννη Γιοκαρίνη να αναφέρεται στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η σύζυγος του στο να καταφέρει να ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.«Από την αρχή, σαν ζευγάρι που ξεκινήσαμε, τα μοιραστήκαμε όλα τα θέματα και τα μοιραζόμαστε και θα τα μοιραζόμαστε», είχε δηλώσει ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

«Είναι πολύ περιποιητικός. Πολύ δοτικός. Περάσαμε ένα πολύ μεγάλο λούκι με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ. Ο Γιάννης έκανε μεγάλο αγώνα και εγώ είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τον κάνω να είναι ο εαυτός του. Δεν γινόταν να ακούω “έτσι είναι ο Γιοκαρίνης και δεν αλλάζει”, το πήρα πατριωτικά», είπε η σύζυγός του.

«Μας πήρε 13 χρόνια αυτή η ιστορία μέχρι να απεξαρτηθώ, είναι 18 χρόνια βράχος δίπλα μου. Αν δεν ήταν δίπλα μου, δεν θα είχε συνεχιστεί η πορεία μου, έτσι όπως πήγαινα. Όπως έχουν φύγει πολλοί φίλοι μου, έτσι θα είχα φύγει κι εγώ», είχε αναφέρει τότε ο τραγουδιστής.