Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Γιάννης Κότσιρας για Εύη Δρούτσα: Θέλει προσοχή το πράγμα – Όταν λέμε το “τα” τρεις φορές, κινδυνεύουμε με μήνυση

    Την έντονη ενόχληση της Εύης Δρούτσα για το «Zari» της Μαρίνας Σάττι, σχολίασε με δηκτικό τρόπο ο Γιάννης Κότσιρας.

    Η γνωστή στιχουργός έκανε χθες λόγο για κλοπή στίχων, αναφερόμενη στο τραγούδι του Στέφανου Πιτσίνιαγκα με τίτλο «Δυνατά (τα τα τα)», το οποίο υπογράφει η ίδια. Ανέφερε, δε, ότι η δισκογραφική εταιρεία αναμένεται να αποφασίσει αν θα κινηθεί νομικά.

    «Αυτό που έκανε η ΕΡΤ αλλά και αυτή (σ.σ. η Μαρίνα Σάττι), είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχουν κάνει και θα το αλλάξουν αμέσως διότι το “τα τα τα” και ο Ραμαντάν αυτή τη στιγμή με τον Πιτσίνιαγκα χαλάνε κόσμο σε όλα τα κράτη του κόσμου, με το “τα τα τα”. Ας πάει η κ. Σάττι με το “τα τα τα”…», είπε, μεταξύ άλλων, η Εύη Δρούτσα στην Κατερίνα Καινούργιου.

    O Γιάννης Κότσιρας σχολίασε το θέμα από σκηνής: «Τους στίχους από το τραγούδι αυτό του Πιτσινιάγκα. “Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά, τα, τα, τα”. Διαμαρτύρεται λέει η Δρούτσα, ότι βγήκε η Μαρίνα Σάττι και της έκλεψε όχι τον στίχο… αλλά το “τα, τα, τα”. Και τους κατηγορεί ότι δεν έχουν έμπνευση. Θέλει προσοχή παιδιά το πράγμα. Όταν λέμε το “τα”, τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση», σχολίασε δηκτικά ο Γιάννης Κότσιρας.

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ