Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αναχωρεί για το «Tempting Fortune» – «Είναι ένα κοινωνικό πείραμα – Έχω αρκετό άγχος»

    Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησε τη Δευτέρα (26/08) δηλώσεις στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool με τον ηθοποιό – παρουσιαστή να μιλάει για το «Tempting Fortune» λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα για την παρουσίαση του καινοτόμου αυτού ριάλιτι επιβίωσης.

    Το «Tempting Fortune» θα ξεκινήσει από τα παράλια της Μαύρης Θάλασσας, όπως αποκάλυψε δημοσιογράφος της εκπομπής, με τη συμμετοχή 12 παικτών.

    Στην πορεία του παιχνιδιού δεν αποχωρεί κανείς. Η μεγάλη πρόκληση, που θα αντιμετωπίσουν οι συμμετέχοντες έχει να κάνει με τις 300.000 ευρώ και τους πειρασμούς, που θα συναντήσουν στον δρόμο τους. Στόχος των παικτών είναι να σπαταλήσουν όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα από το αρχικά ποσό, που θα λάβουν.

    Κάθε πειρασμός, στον οποίο θα ενδώσουν, ισοδυναμεί με μείωση του εναρκτήριου ποσού. Στον τελικό θα φτάσουν μόνο όσοι αντέξουν τις κακουχίες. Εκείνοι λοιπόν, θα μοιραστούν τα χρήματα που θα απομείνουν από τις 300.000.

    Οι δηλώσεις πριν από την αναχώρησή για το «Tempting Fortune»

    «Έχω την εντύπωση ότι θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και όσο περνάνε οι μέρες θα αποκτά ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον, όσο θα δυσκολεύονται οι παίκτες. Στην αρχή, θα το διασκεδάζουν πολύ, στη συνέχεια θα συναντήσουν αρκετές δυσκολίες. Θέλω να δω, αν θα λειτουργήσουν σαν ομάδα, να δω τους χαρακτήρες των παιδιών. Είναι ένα κοινωνικό πείραμα αυτό το παιχνίδι. Σαφέστατα είναι πρόκληση για μένα. Πρώτη φορά κάνω κάτι τέτοιο, σίγουρα έχω αρκετό άγχος. Πιστεύω, ότι θα ανταπεξέλθω και πάνω απ’ όλα αυτό που θέλω να κάνω είναι να περάσω πολύ καλά.

    Ξεκινάμε με 12 παίκτες. Δεν θα έχουμε αποχωρήσεις από αυτό το παιχνίδι. Για να νικήσει κανείς στο παιχνίδι θα πρέπει να είναι ομαδικός και να κάνει αμοιβαίες υποχωρήσεις, δεν είναι εύκολο. Θα δελεαστούν από πάρα πολλούς πειρασμούς, το θέμα είναι αν θα ενδώσουν», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ