Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Γιάννης Βαρδής: Η ιστορία πίσω από το τραγούδι «Τηλεκάρτα» – ΒΙΝΤΕΟ

    Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων την ιστορία του τραγουδιού «Τηλεκάρτα».

    «Όταν ήμουν στον στρατό περνούσα πολύ άσχημα και έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνο τον πατέρα μου για να με βγάλει από τη δύσκολη θέση. Στον στρατό είχα αγοράσει μία τηλεκάρτα των χιλίων μονάδων για να μπορώ να μιλάω με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου δεν με βοήθησε, γιατί ήθελε να περάσω ζόρικα», είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

    Στη συνέχεια ο Γιάννης Βαρδής πρόσθεσε: «Όταν γύρισα από το στρατό ξεκίνησα να δουλεύω με τη μουσική και ο Μάνος Τσιλιμίδης ήρθε στο σπίτι μας. Μας ρώτησε ξεχωριστά με τον πατέρα μου για τη ζωή μας και τη συμβίωσή μας. Ο Μάνος λειτούργησε σαν ψυχολόγος και οι στίχοι του τραγουδιού είναι καταστάσεις και πράγματα που είχαμε ζήσει όσο ήμουν στο στρατό».

    Κλείνοντας, ο Γιάννης Βαρδής ανέφερε: «Το κλιπ ήταν πολύ δύσκολο. Πήγαμε σε πολλά μέρη της Αθήνας. Ήταν κουραστικό βίντεο κλιπ, τα γυρίσματα κρατούσαν από τις 6 το πρωί μέχρι τα χαράματα. Τότε είχα βγάλει και το «Ίσως», πέρασα 4 μέρες πολύ δύσκολες, με πολλή κούραση και αϋπνία».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ