Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Γιάννης Ζουγανέλης: «Η ζημιά μπορεί να είναι και πάνω από 1 εκατ. ευρώ» – Νέες δηλώσεις για την καταστροφή του σπιτιού του

    Για την ολοσχερή καταστροφή του σπιτιού του από την πυρκαγιά στον Βαρνάβα το περασμένο καλοκαίρι, μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης, τη Δευτέρα (21/10) στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό».

    Ως «το ησυχαστήριό του» είχε χαρακτηρίσει ο καλλιτέχνης το σπίτι του που καταστράφηκε, εξηγώντας πως το εν λόγω οίκημα είχε ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για την οικογένεια λόγω των αντικειμένων που φυλάσσονταν εκεί, καθώς περνούσε και σημαντικό χρόνο με την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

    Οι δηλώσεις για την ολοσχερή καταστροφή του σπιτιού του

    «Το σπίτι μου κάηκε ολοσχερώς, δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Θα ήθελε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να ξαναφτιαχτεί. Έχασα και αντικείμενα, με τα οποία ήμουν δεμένος στη ζωή μου. Η ζημιά μπορεί να είναι και πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.

    Με πήρε μέχρι και μηχανικός για να μου συμπαρασταθεί και να μου πει τι να κάνω. Το κράτος όμως είναι εχθρικό απέναντι στον πολίτη. Πρέπει κάποια στιγμή να πάρουμε θέση. Όταν χρωστάς στο κράτος, και δεν μπορείς να πληρώσεις, γίνονται με απαίτηση κατασχέσεις. Ας απαιτήσουμε και εμείς τη ζωή μας. 

    Θα αποζημιωθώ, αλλά να το χτίσω αποκλείεται. Η ζημιά είναι πολύ μεγάλη. Θα αποζημιωθώ, αλλά δεν θα το χτίσω ξανά. Είμαι συνειδητοποιημένος, έχουμε την υγεία μας και η ζωή είναι πάντα μπροστά. Θα πάρω ενδεχομένως κάτι άλλο, κάπου αλλού. Εκεί αποκλείεται να ξαναπάω, έχουν καταστραφεί τα πάντα, είναι κρανίου τόπος το περιβάλλον. Πηγαίναμε εκεί με την Ελεωνόρα, είχαμε άμεση σχέση με το περιβάλλον, τη φύση, το χρησιμοποιούσα για γυρίσματα, είχα φτιάξει και ένα μικρό στούντιο», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ