Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Η σχέση μου με την Ιωάννα Μαλέσκου δεν εξαρτάται από εκπομπές»

    Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου για το καλοκαιρινό ξεκαθάρισμα, στα μάτια κάποιων διαδικτυακών της φίλων φάνηκε ότι στοχοποίησε τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

    Κάτω από την ανάρτηση της δημοφιλής παρουσιάστριας υπήρξε ένα σχόλιο όπου ρωτούσε ευθέως εάν το post απευθυνόταν στον καλό της φίλο και πρώην συνάδελφο. Η Ιωάννα Μαλέσκου, δεν άργησε να απαντήσει όπως και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με την σειρά του, έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.

    maleskou anartisi31073

    «Για τον Γιαννόπουλο το ποστ;;; γιατί όμως να Μν πάει ο επαγγελματίας εκεί που έχει καλύτερα λεφτά…άλλαξε γνώμη…Ε και;;είναι κακός φίλος μετά;βλακιες είναι αυτά Μν ΨΑΡΩΝΕΤΕ» ήταν το σχόλιο που έγινε στην ανάρτηση της γνωστής παρουσιάστριας.

    maleskou anartisi31072

    «Έχω αναφερθεί ονομαστικά κάπου στη δημοσίευσή μου, στον @poseidonas.giannopoulos ; Το ότι ίσως διαβάσατε κάτι από κάπου και μάλιστα από background που δε με γνωρίζει-παρόλα αυτά βγάζει κατά καιρούς αυθαίρετα συμπεράσματα για την προσωπική και επαγγελματική μου ζωή-δε σημαίνει ότι ισχύει κιόλας.

    maleskou anartisi31071

    Και για να χρησιμοποιήσω τα λόγια σας, “Μην ψαρώνετε”» απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου ενώ ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος τοποθετήθηκε και ξεκαθάρισε τα πράγματα: «Επειδή μάλλον είστε ανενημέρωτη ή ανενημέρωτος, δουλεύω καθημερινά στο ραδιόφωνο εδώ και 35 χρόνια είναι η κυρίως δουλειά μου και επιπλέον κάνω κατά καιρούς τηλεόραση. Εννοείται ότι η @imaleskou ΔΕΝ αναφερόταν σε εμένα. Η σχέση μας δεν εξαρτάται από εκπομπές. Καλό καλοκαίρι».

    maleskou anartisi3107

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX