Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020
More

  Γιατί δεν υπάρχει πολύ ελληνικό ερασιτεχνικό πορνό στο ίντερνετ;

  Υπάρχει κάτι που κάνει την παρακολούθηση πορνό από ερασιτέχνες – και ειδικά όταν αυτό είναι στη μητρική μας γλώσσα – να μοιάζει πολύ πιο ερεθιστική από τις επαγγελματικές παραγωγές. Κανείς ως τώρα δεν έχει καταλάβει τι κάνει τόσο δημοφιλή μια τσόντα που μιλάνε στην ίδια γλώσσα με μας και κανένας λαός δε φαίνεται να αποτελεί εξαίρεση από αυτόν τον κανόνα. Ούτε φυσικά οι Έλληνες.

  Η χώρα μας δε λείπει από τη λίστα των χωρών στις οποίες το ερασιτεχνικό πορνό σημείωσε άνοδο τα τελευταία χρόνια. Τα ζευγάρια στην Ελλάδα αρχίζουν σιγά-σιγά να βάζουν κάμερες και κινητά στην κρεβατοκάμαρά τους και να παράγουν βίντεο που δε διστάζουν να μοιραστούν με τον έξω κόσμο μέσω των σελίδων που φιλοξενούν τα καλύτερα ερασιτεχνικά βίντεο. Άλλωστε, είναι η άνοδος των σελίδων αυτών με τα εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο, όπως για παράδειγμα το theporndude.com, που έδωσαν βήμα στους εραστές από όλο τον πλανήτη για να δείξουν και σε μας τι κρύβουν οι πιο καυτές φαντασιώσεις τους.

  Όμως, παρόλο που κάθε μέρα ανεβαίνουν χιλιάδες νέα βίντεο από κάθε γωνιά του κόσμου, ερασιτεχνικά και μη, ο αριθμός των ταινιών που «παράγονται» στη χώρα μας δε φαίνεται να ακολουθεί την ακραία αυτή αύξηση. Είμαστε κατά γενική ομολογία μία χώρα αρκετά φτωχή σε συλλογή ερασιτεχνικών πορνό βίντεο και φαίνεται πως υπάρχουν ακόμα πράγματα στη νοοτροπία μας που μας αποτρέπουν από το να το κάνουμε. Και αν αναρωτιέστε γιατί βρίσκετε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια όταν ψάχνετε στο google και στα τσοντο site για “Amateur Greek porn” (ή κάτι παρόμοιο) φαίνεται πως υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που θα αναλύσουμε παρακάτω.

  Τα εν οίκο..

  …μη εν δήμω που λέει και ο σοφός λαός. Αλλά στη δική μας περίπτωση ο λαός το λέει εδώ και τόσα πολλά χρόνια που οι νέες γενιές αρνούνται να το αποβάλουν από τη νοοτροπία τους. Στο μυαλό των Ελλήνων θα είναι πάντα βαθιά ριζωμένη η πεποίθηση πώς το σεξ είναι κάτι που πρέπει να μένει αποκλειστικά στους τέσσερις τοίχους του δωματίου στο οποίο γίνεται. Μειώνοντας έτσι τις ποσότητες διαθέσιμου υλικού στο διαδίκτυο.

  Είμαστε όμως στον  21ο αιώνα. Και η τεχνολογία σε όλο τον κόσμο επιτρέπει στο μάτι των «ενδιαφερομένων» να μπαίνει ολοένα και συχνότερα στις κρεβατοκάμαρες νεαρών ζευγαριών που βράζει το αίμα τους. Τα πρώτα ζευγάρια από την Ελλάδα που άφησαν τα sextape τους στο ίντερνετ είδαν τα ονόματα και τα πρόσωπά τους να γίνονται θρύλοι του χώρου. Δυστυχώς όμως όχι πάντα με την καλή έννοια. Σε μια μικρή χώρα όμως, όπως η Ελλάδα, το να ταυτιστεί το όνομα και η φάτσα κάποιου με μια τσόντα είναι αρκετά εύκολο. Και δυστυχώς για όλους εμάς που γουστάρουμε να βλέπουμε συντοπίτες μας «επί τω έργω», αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά για πολλά άλλα ζευγάρια που πιθανότατα έχουν τέτοια βίντεο στα κινητά και στους υπολογιστές τους και διστάζουν να τα κυκλοφορήσουν για όλους μας.

  Ένα βήμα πίσω

  Τεχνολογικά πάντα ήμασταν ένα βήμα πίσω από τις υπόλοιπες χώρες του δυτικού κόσμου. Οι βιντεοκάμερες έγιναν μόδα με αρκετή καθυστέρηση, τα smartphone επίσης και το Ελληνικό γρήγορο ίντερνετ ακουγόταν μέχρι πολύ πρόσφατα σαν κακό αστείο. Και αυτό σίγουρα δε βοήθησε να ακολουθήσουμε τις εξελίξεις στον υπόλοιπο πλανήτη. Διότι το κίνημα του ερασιτεχνικού sextape γιγαντώθηκε με τη διάδοση του smartphone, που δε χρειάζεται στήσιμο όπως η βιντεοκάμερα, που μπορείς να το κουβαλάς παντού μαζί σου και που μπορείς να το κρατάς στο χέρι σου την ώρα που κάνεις σεξ. Για να μην αναφέρουμε την κορυφαία ποιότητα HD που τα σημερινά κινητά τηλέφωνα προσφέρουν για τους λάτρεις της τσόντας σε υψηλή ανάλυση. Ποτέ δεν είναι αργά όμως….

  Η Ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν

  Στην ιστορία των ερασιτεχνικών βίντεο πορνό υπήρξαν μερικά αδιαμφισβήτητα ορόσημα. Την αρχή έκανε ο «ευεργέτης» που έκλεψε και δημοσίευσε τις περιπτύξεις της Πάμελα Άντερσον, της πιο hot celebrity των 90s, με τον πρώην άνδρα της, Τόμι Λι. Τη σκυτάλη πήραν οι Πάρις Χίλτον και Κιμ Καρντάσιαν, που άθελά τους μεν πολύ επικερδώς δε, άφησαν να κυκλοφορήσουν κασέτες με ποικιλία καυτών στιγμών σε κρεβάτια, καναπέδες, πισίνες και όλα τα σχετικά. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία. Το ερασιτεχνικό πορνό μετά από αυτές τις βασικές παρεμβάσεις διασήμων δεν ήταν ποτέ το ίδιο. Σε κάθε χώρα που κάποια celebrity άνοιγε τα πόδια της σε δημόσια θέα, ο κόσμος αυτόματα απομυθοποιούσε το amateur sextape, ακόμα και αν γνώριζε πως για τη διασημότητα αυτό θα έφερνε παραπάνω έσοδα ενώ για τον απλό κόσμο μάλλον όχι.

  Στην Ελλάδα δεν έχουμε υπάρξει ακόμα τόσο τυχεροί. Κανείς πρωτοκλασάτος σταρ δεν έχει αφήσει ακόμα sextape να διαρρεύσει, ακόμα και αν αρκετοί έχουν παραδεχτεί πως έχουν τραβήξει βίντεο την ώρα που κάνουν σεξ. Θα μου πείτε βέβαια πως έχουμε τα παραδείγματα της Τζούλιας Αλεξανδράτου (με τα περίφημα «ερασιτεχνικά» της βίντεο) και της Μαριάννας Ντούβλη. Αυτά όμως απέχουν παρασάγγας. Και αυτό διότι ενώ στην αρχή οι παραγωγοί προσπάθησαν να τα πλασάρουν σαν ερασιτεχνικά βίντεο, το σχέδιο ήταν τόσο κακά φτιαγμένο που φάνηκε αμέσως πως όχι μόνο δεν ήταν ερασιτεχνικό πορνό αλλά αντίθετα υπήρχε κανονικό σενάριο και επαγγελματικό συνεργείο που κινηματογραφούσε την ώρα του σεξ. Μένει λοιπόν να δούμε αν κάποιος διάσημος Έλληνας ή Ελληνίδα θα κάνει την αρχή, έστω και άθελά του, ώστε να πάρει μπρος όλο το πράγμα και να ακολουθήσει το παράδειγμά του και αρκετός απλός κόσμος. Για την ώρα, τα leaks και τα hacks που έχουν γίνει σε κινητά διασήμων έχουν καταφέρει να ξετρυπώσουν μόνο γυμνές φωτογραφίες αλλά από ροζ βίντεο, τζίφος!

  Σχόλια φωτιά

  Δυστυχώς ή ευτυχώς οι περισσότερες σελίδες πορνό, και ειδικά οι μεγάλες, δίνουν τη δυνατότητα σχολιασμού κάτω από κάθε βίντεο που δημοσιεύεται. Και οι Έλληνες θεατές των βίντεο έχουν δώσει δυστυχώς αρκετά κακά διαπιστευτήρια ως τώρα. Φταίει ότι είμαστε μικρή χώρα και υπάρχει αναγνωρισιμότητα; Φταίει πως το πορνό κουβαλάει ακόμα ένα κοινωνικό στίγμα στην εποχή μας; Η ουσία είναι πως αρκετοί συμπατριώτες μας δε χάνουν την ευκαιρία να «κράξουν» με τα σχόλια τους, να αποκαλύψουν τα πραγματικά ονόματα των συμμετεχόντων στις σπιτικές τσόντες ή ακόμα και να βρίσουν ή να χλευάσουν. Ξέρουμε πως ακούγεται υπερβολικό αλλά ακόμα και σε θέμα αντιδράσεων και συμπεριφοράς, οι ματάκηδες στις άλλες χώρες είναι αρκετά πιο πολιτισμένοι. Τα σχόλια τους πολύ συχνά θα περιοριστούν σε ένα «nice video» ή «great looking girl» ή ακόμα και «lucky guy». Την ίδια ώρα που στις Ελληνικές σελίδες σεξ οι λέξεις και οι εκφράσεις που θα εμφανιστούν στα σχόλια θα παραπέμπουν μάλλον σε τσοντοσινεμά της δεκαετίας του ’80 και τα όσα γραφικά λέγονταν τότε στις αίθουσες.

  Είναι λίγα τα λεφτά

  Με αυτά και μ’αυτά ξεχάσαμε να αναφερθούμε σε έναν πολύ σημαντικό παράγοντα που παίζει και αυτός το ρόλο του στην προσπάθεια διάδοσης της Ελληνικής ερασιτεχνικής τσόντας. Ίσως είναι η πρώτη φορά που το ακούτε αλλά πολλά από τα ζευγάρια που εμφανίζονται να κάνουν σεξ ερασιτεχνικά στο ίντερνετ πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους προς το κοινό. Για παράδειγμα, κάποια μεγάλα site του χώρου πληρώνουν τους συμμετέχοντες στα βίντεο ανάλογα με τον αριθμό των προβολών που αυτό θα κάνει. Και κάτι τέτοιο σημαίνει πως σε χώρες με μεγάλο πληθυσμό αυτή η ασχολία μπορεί να είναι εξαιρετικά επικερδής για τους «σταρ». Στην Αμερική, στη Βραζιλία, στη Ρωσία και στην Ιαπωνία (ναι, η χώρα της Άπω Ανατολής φημίζεται για την τεράστια βιομηχανία πορνό που συντηρεί) υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για κάθε βίντεο που δημοσιεύουν. Ανάλογα με τα εξεζητημένα γούστα που βγάζουν στην κάμερα και τον αριθμό των θεατών, πολλοί ερασιτέχνες το έχουν γυρίσει στο επαγγελματικό.

  Στη χώρα μας όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά (και σε αυτό τον τομέα). Και σε αυτό παίζει ρόλο το μέγεθος και ο πληθυσμό της Ελλάδας. Σε μια χώρα μερικών μόνο εκατομμύριών κατοίκων, ακόμα και το καλύτερο ερασιτεχνικό πορνό βίντεο δεν θα έχει παραπάνω από μερικές δεκάδες χιλιάδες προβολές το χρόνο. Κάτι που μεταφράζεται σε λίγες εκατοντάδες ευρώ που μάλιστα θα μειώνονται σε κάθε νέο βίντεο καθώς ένα χαρακτηριστικό του κοινού του πορνό είναι πως βαριέται γρήγορα. Λύση υπάρχει…και αυτή είναι τα Ελληνικά ζευγάρια να αποκρύπτουν τη χώρα καταγωγής και την ειδική κατηγορία στην οποία ανήκει το βίντεο (Greek Amateur Sex). Ώστε να εμφανίζονται και στις αναζητήσεις επισκεπτών από άλλες χώρες. Αυτό όμως θα ακύρωνε δυστυχώς την ευρύτερη προσπάθεια να διαδοθεί το Ελληνικό πορνό, μιας και οι υπόλοιποι υποψήφιοι πορνοστάρ θα αποθαρρυνθούν βλέποντας λιγότερα βίντεο online.

  Δεν το βάζουμε κάτω

  Σε ένα δυο χρόνια από τώρα είναι η επέτειος 20 ετών από τη δημοσίευση των πρώτων ερασιτεχνικών sextapes που ανέβηκαν στο Ελληνικό ίντερνετ. Βίντεο τα οποία έμειναν στην ιστορία, οι πρωταγωνίστριες τους είναι πασίγνωστες (ευτυχώς χωρίς τα ονόματά τους) και θα τα βρείτε να φιγουράρουν σε όλα τα μεγάλα διεθνή σάιτ του χώρου. 20 χρόνια μετά από αυτό το ορόσημο, βλέπουμε το taboo αυτό να σπάει σιγά – σιγά και σημαντικό ρόλο παίζουν οι 2-3 μεγάλες εταιρίες παραγωγής πορνό στη χώρα μας, που φαίνεται να επενδύουν σημαντικά ποσά για να πείσουν νέα και άγνωστα ζευγάρια να κάνουν σεξ μπροστά στην κάμερα. Για όσους ψάχνουν στο ίντερνετ, τα μερικές εκατοντάδες βίντεο που κυκλοφορούν ήδη ελεύθερα θα πρέπει να τους είναι ήδη γνωστά. Αλλά δεν το παρατάμε. Όπως όλες οι μόδες φτάνουν στην Ελλάδα αρκετά αργότερα από ότι στον περισσότερο κόσμο, έτσι και η μόδα του sextape θα φτάσει κάποια στιγμή και στη χώρα μας. Ίσως όχι τόσο γρήγορα όσο θέλουν οι πιστοί του είδους αλλά…όσο ζούμε ελπίζουμε!

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

  5 πράγματα που οι γυναίκες κρατούν μυστικά από τους άντρες

  Σε μικρές αλλά και μακροχρόνιες σχέσεις, αν όχι όλες, οι περισσότερες από εμάς κρατάμε κάποια μικρά μυστικά από τον σύντροφό μας. Σαν γυναίκες, χρειαζόμαστε...

  Μόλις χώρισες; Αυτά είναι τα 5 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις

  Μόλις χώρισες. Αρνητικά συναισθήματα σε κατακλύζουν. Όλοι λίγο-πολύ έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο. Τη μια στιγμή όλα κυλούν αρμονικά και πριν το καταλάβουμε...

  Ποια μυρωδιά είναι αφροδισιακή για τον άνδρα και ποια για τη γυναίκα

  Είναι γνωστό ότι υπάρχουν πολλές αφροδισιακές τροφές και για τους άνδρες και για τις γυναίκες. Αυτό που δε γνωρίζουν πολλοί είναι ότι αντίστοιχα υπάρχουν...

  Σeξ: Η λάθος εκτίμηση που κάνουν οι περισσότεροι άνδρες

  Η αναποφασιστικότητα, η έλλειψη τόλμης και ο φόβος της απόρριψης οδηγούν συχνά τους άνδρες σε λανθασμένες εκτιμήσεις για την ερωτική επιθυμία της συντρόφου τους Άνδρες...

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Προγραμματισμένη Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος Στο Δήμο Εορδαίας

  Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Πρακτορείο Πτολεμαΐδας ανακοινώνεται ότι λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνουν οι κάτωθι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος: 1. Την Κυριακή 20.09.2020 από ώρα 08:00πμ έως...

  Ο σημαντικός ρόλος του Νοσηλευτή!

  Το επάγγελμα του νοσηλευτή απαιτεί διανοητική, συναισθηματική και φυσική προσπάθεια από τον ειδικό, του οποίου κύρια υποχρέωση είναι η ικανοποίηση των αναγκών του αρρώστου, η φυσική...

  Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με εκπροσώπους συλλόγων Ατόμων με Αναπηρία και ατόμων με χρόνιες παθήσεις

  Τον Δήμαρχο Εορδαίας επισκέφθηκαν σήμερα στο γραφείο του εκπρόσωποι των συλλόγων ΑμεΑ και ατόμων με χρόνιες παθήσεις. Πιο συγκεκριμένα με τον Παναγιώτη Πλακεντά συναντήθηκαν τα...

  Ολιγόωρη διακοπή υδροδότησης για την αποκατάσταση βλάβης στην Τ.Κ. Ακρινής

  Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί τους κατοίκους της Τ.Κ. ΑΚΡΙΝΗΣ ότι προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη που παρουσιάστηκε σε αγωγό της ύδρευσης, θα υπάρξει ολιγόωρη...

  Ξεκίνησαν οι δράσεις στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στο Δήμο Εορδαίας

  Με την 18η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ξεκίνησαν χθες το απόγευμα οι δράσεις στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στο Δήμο Εορδαίας. Στην μικρή...

  Επιδότηση της διαφήμισης στα ΜΜΕ μέχρι το 2022…

  Με επιχείρημα τις ζημίες από την πανδημία της COVID-19, όλες οι επιχειρήσεις που θα διαθέσουν διαφήμιση στα ΜΜΕ δικαιούνται έκπτωση στη φορολογία, προσαυξημένη κατά...

  Κορονοϊός Ελλάδα: Πάνω από 300 νέα κρούσματα και σήμερα, ο Χάρτης των Κρουσμάτων

  Στη σκιά των νέων περιοριστικών μέτρων που ισχύουν από σήμερα στην Αττική μετά την αύξηση των κρουσμάτων, η ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ για τα...

  Λοιμοξιολογική Δημολρατία Του Γοτουχίδη Χαράλαμπου

  Λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς που χαρακτηρίζετε σαν μία χρονιά κατε με εκπαιδευτικής παράνοιας δείχνει ότι θα δημιουργηθεί ένα χάος που...
   

  Δείτε Επίσης

  Προγραμματισμένη Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος Στο Δήμο Εορδαίας

  Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Πρακτορείο Πτολεμαΐδας ανακοινώνεται ότι λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνουν οι κάτωθι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος: 1. Την Κυριακή 20.09.2020 από...

  Ο σημαντικός ρόλος του Νοσηλευτή!

  Το επάγγελμα του νοσηλευτή απαιτεί διανοητική, συναισθηματική και φυσική προσπάθεια από τον ειδικό, του οποίου κύρια υποχρέωση είναι η ικανοποίηση των αναγκών του...

  Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με εκπροσώπους συλλόγων Ατόμων με Αναπηρία και ατόμων με χρόνιες παθήσεις

  Τον Δήμαρχο Εορδαίας επισκέφθηκαν σήμερα στο γραφείο του εκπρόσωποι των συλλόγων ΑμεΑ και ατόμων με χρόνιες παθήσεις. Πιο συγκεκριμένα με τον Παναγιώτη...

  Αυτά τα ζώδια θα επιβίωναν κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη

  Προφανώς θα έχεις ακούσει και εσύ ότι η κατσαρίδα είναι από τα λίγα έμβια όντα τα οποία θα μπορούσα να επιβιώσουν...

  Ολιγόωρη διακοπή υδροδότησης για την αποκατάσταση βλάβης στην Τ.Κ. Ακρινής

  Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί τους κατοίκους της Τ.Κ. ΑΚΡΙΝΗΣ ότι προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη που παρουσιάστηκε σε αγωγό της ύδρευσης,...

  ΟΑΕΔ: Παράταση ενός χρόνου στο Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης 4.000 μακροχρόνια ανέργων

  Ειδικότερα η συνέχιση του συγκεκριμένου προγράμματος αποτελεί κυβερνητική επιλογή και συνέβαλε σημαντικά η εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος. Εξάλλου οι ωφελούμενοι του...

  Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Φώτης Σεργουλόπουλος

  Την τηλεοπτική του επιστροφή φαίνεται πως προετοιμάζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο παρουσιαστής την περσινή χρονιά, μέσω του Alpha, παρουσίαζε το τηλεπαιχνίδι...

  Ξεκίνησαν οι δράσεις στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στο Δήμο Εορδαίας

  Με την 18η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ξεκίνησαν χθες το απόγευμα οι δράσεις στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στο Δήμο...

  5 πράγματα που οι γυναίκες κρατούν μυστικά από τους άντρες

  Σε μικρές αλλά και μακροχρόνιες σχέσεις, αν όχι όλες, οι περισσότερες από εμάς κρατάμε κάποια μικρά μυστικά από τον σύντροφό μας....