Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Γιατί κάθε ζώδιο αγχώνεται;

    Γιατί κάθε ζώδιο αγχώνεται;


    Κάθε ζώδιο βρίσκει τρόπο να αγχωθεί για τα καλά, χωρίς να έχει συμβεί κάτι σοβαρό. Δες πώς τα ζώδια βασανίζουν μόνα τους τον εαυτό τους.

    Κριός

    Έχεις την πεποίθηση ότι πρέπει να κάνεις ένα εκατομμύριο διαφορετικά πράγματα μέσα στη μέρα προκειμένου να την αδράξεις. Μπορεί να βλέπεις τηλεόραση και ταυτόχρονα να κάνεις διάδρομο ή να τρως και καπάκια να πηγαίνεις γυμναστήριο. Το τελευταίο, σε παρακαλούμε μην το κάνεις.

    Ταύρος

    Θυμάσαι τότε που έκραζες τους γονείς σου επειδή ενδιαφέρονταν υπερβολικά; Αυτό κάνεις και εσύ τώρα με αποτέλεσμα να ανησυχείς. Γίνεσαι παρανοϊκός με την ιδέα ότι θα πληγώσεις κάποιου τα συναισθήματα ή θα κάνεις κάποιο λάθος το οποίο θα σου κοστίσει τη δουλειά σου. Πάντα φτιάχνεις το χειρότερο σενάριο.

    Δίδυμοι

    Έχεις το κακό συνήθειο να αντιδράς υπερβολικά όταν παρουσιάζεται οποιαδήποτε δυσκολία. Όπως όταν πεινάς και σου λένε ότι θα φάτε σε ένα τέταρτο, κάπως έτσι. Ακόμη και το ελάχιστο στρες μπορεί να σου καταστρέψει τη διάθεση και οποιοδήποτε κίνητρο.

    Καρκίνος

    Τρέχεις από εδώ, τρέχεις από εκεί, κι όλα αυτά για να κάνεις χάρες στους ανθρώπους που αγαπάς. Ενώ λοιπόν προσπαθείς να βοηθήσεις τους δικούς σου να ηρεμήσουν, αγχώνεσαι εσύ για τα καλά.

    Λέων

    Έχεις βάλει υψηλά τον πήχη όσον αφορά τα κατορθώματά σου. Και δεν το κάνεις μόνο για τον εαυτό σου, αλλά επειδή θέλεις να ευχαριστήσεις και τους κοντινούς σου ανθρώπους. Τελικά, νιώθεις αποτυχημένος και αγχώνεσαι και γι’ αυτό.

    Παρθένος

    Πιέζεις τον εαυτό σου να είναι παραγωγικός, ακόμη κι όταν δεν έχεις όρεξη, ακόμη κι όταν νιώθεις κουρασμένος, ακόμη και όταν η ψυχολογική σου κατάσταση δεν είναι στα καλύτερά της. Υπάρχει μια λέξη που ίσως να μην ξέρεις: διάλειμμα.

    Ζυγός

    Από την αρχή της εβδομάδας, έχεις ήδη κλείσει τι θα κάνεις την επόμενη. Κι όχι επειδή το ήθελες εσύ, αλλά επειδή δεν λες όχι σε κανέναν. Αυτός είναι ένας λόγος άλλωστε που είσαι κοινωνικός –θα πας σε φεστιβάλ Κουνταλίνι γιόγκα και την επόμενη σε πειραματικό death metal. Σου ρουφάει την ενέργεια αυτό, Ζυγέ.

    Σκορπιός

    Ανησυχείς σε υπερβολικό βαθμό για το παρελθόν και το μέλλον με αποτέλεσμα να μην φροντίζεις καθόλου για το παρόν σου. Κι όσο δε βρίσκεσαι στο παρόν, τόσο περισσότερο αγχώνεσαι. Σταμάτα να βρίσκεσαι συνέχεια εκτός χρόνου και τόπου.

    Τοξότης

    Κάνεις διαρκώς συγκρίσεις. Από τότε που εφευρέθηκαν αυτά τα κοινωνικά δίκτυα ειδικά, δεν έχεις βρει ησυχία. Βλέπεις τους πάντες να καυχιούνται για το τι κάνουν στη ζωή τους, κι ακόμη κι αν είναι όλο αυτό ένα ψέμα, εσύ ψαρώνεις και τρέχεις να τους φτάσεις.

    Αιγόκερως

    Έχεις μπερδέψει το «Είμαι απασχολημένος» με το «Είμαι επιτυχημένος». Ναι, για να φτάσεις ψηλά πρέπει να δουλέψεις, αλλά εσύ το παρακάνεις. Για να επιτύχεις θα πρέπει να έχεις και σώας τας φρένας.

    Υδροχόος

    Ορισμένες φορές, κάνεις υπερβολικά πολλά για αυτούς τους ανθρώπους που αγαπάς. Τους αφήνεις να ανακατεύονται αρκετά στη ζωή σου, με αποτέλεσμα να στρεσάρεις ακόμη περισσότερο. Με τόση ενσυναίσθηση, τα προβλήματά τους, τελικά γίνονται και δικά σου.

    Ιχθείς

    Ξεχνάς να κοιτάξεις το δάσος και κοιτάς το δέντρο. Κι αν το δέντρο δεν είναι κλαδεμένο σωστά, τότε φρικάρεις. Αφήνεις κάθε μικρή λεπτομέρεια να σε αγχώσει, ακόμη κι αν τελικά η συνολική εικόνα είναι καλή. Αυτά δεν τα κάνει ούτε ο Παρθένος, ξεκόλλα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ