Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Γιατί ο Τζέιμς Κάμερον αναβάλλει για το 2017 το σίκουελ του Avatar;

    avatar

    Άσχημα νέα επιφύλασσε ο Τζέιμς Κάμερον για τους θαυμαστές του Avatar, το οποίο έσπασε ταμεία το 2009, καθώς παρότι ήταν προγραμματισμένο να δούμε τη συνέχεια της υπερπαραγωγής στα τέλη του 2016, ο σκηνοθέτης πάτησε φρένο. Ο λόγος; Μα φυσικά η τελειομανία του Κάμερον.

    Όπως έγινε γνωστό, ο Τζέιμς Κάμερον σκοπεύει να κυκλοφορήσει τρεις ακόμα ταινίες Avatar οι οποίες θα συνδέονται μεν μεταξύ τους, ωστόσο θα παραμένουν αυτοτελής. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης θα γυρίσει και τις τρεις ταινίες μαζί ώστε να αξιοποιηθούν σωστά τα σκηνικά και να «γλιτώσει» η παραγωγή πολύτιμο χρόνο αλλά και χρήμα. Ο Κάμερον από τη μεριά του, επιμένει στο προσεγμένο και χωρίς ελλείψεις σενάριο γι’ αυτό και ζήτησε παράταση χρόνου για την ολοκλήρωση των σεναρίων, παρότι αρχικά είχε συμφωνηθεί όλα να είναι έτοιμα μέχρι τέλος Ιανουαρίου.

    Οι ταινίες θα γυριστούν και αυτές –όπως και η πρώτη- στη Νέα Ζηλανδία. Παρότι και οι τρεις θα είναι έτοιμες πριν την κυκλοφορία της δεύτερης κατά σειρά ταινίας Avatar, ο Τζέιμς Κάμερον να κυκλοφορεί μία το χρόνο στις κινηματογραφικές αίθουσες. Όπως ανακοινώθηκε μάλιστα, στο καστ θα συμμετέχουν ξανά ο Σαμ Γουόρθινγκτον, η Σιγκούρνι Γουίβερ και η Ζόε Σαλντάνα.

    Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι το ρίσκο που παίρνει ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης να υπάρξει πιθανή διαρροή σεναρίου για τις δύο τελευταίες ταινίες. Τα κέρδη αναμένεται να είναι τεράστια αν σκεφτούμε πως οι εισπράξεις του πρώτο Avatar άγγιξαν τα 2,1 δισεκατομμύρια ευρώ.

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ