Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Γιώργος Εμπειρίκος – Τζάκλιν Βέρνετ: Γάμος-ταξίδι στα ελληνικά νησιά για το ζευγάρι

    Ο ψυχοθεραπευτής και γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας Γιώργος Εμπειρίκος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Τζάκλιν Βέρνετ, σε μια τελετή στη Νέα Υόρκη που άφησε εποχή.

    Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

    Λάμψη, διάσημοι καλεσμένοι και έντονο άρωμα Ελλάδας ήταν μερικά από τα κυρίαρχα στοιχεία του γάμου του Γιώργου Εμπειρίκου και της Τζάκλιν Βέρνετ, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη. Ο εγγονός του μεγιστάνα της ναυτιλίας Γιώργου Εμπειρίκου και της Ντόντας Γουλανδρή-Βορίδη παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του στο Central Park, με τους VIP καλεσμένους να κάνουν λόγο για τον γάμο της χρονιάς.

    Μετά την κλειστή γαμήλια τελετή στο νησί καταγωγής της εφοπλιστικής οικογένειας, την Ανδρο, στις 9 Αυγούστου με μόνο 26 καλεσμένους, το ζευγάρι παντρεύτηκε και πάλι στην πόλη όπου ζει και δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο κέντρο του Μανχάταν, στο Central Park, μεταξύ 64ης και 65ης οδού.

    Αμέσως μετά οι καλεσμένοι οδηγήθηκαν στο rooftop του ξενοδοχείου «Dream Midtown» με την ονειρική θέα, όπου οι νεόνυμφοι παρέθεσαν μια μεγάλη δεξίωση. Όλα ήταν οργανωμένα στην εντέλεια, με τους event planners να εργάζονται πυρετωδώς για μήνες προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού κόσμου, διακεκριμένοι επιστήμονες που κάνουν σημαντική διαδρομή στον ακαδημαϊκό και στον ιατρικό χώρο, εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου, αλλά και φίλοι του ζευγαριού από τα φοιτητικά τους χρόνια. Από τον γάμο δεν θα μπορούσε να λείπει η ξαδέλφη του γαμπρού, Κάθριν Εμπειρίκου.

    Η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με το sur mesure νυφικό της, ενώ το ζευγάρι είχε ανοίξει λίστα γάμου στο περίφημο Bloomingdales & Zola. Αν και το μενού και ο στολισμός ήταν εμπνευσμένα από τη Νέα Υόρκη, υπήρχε έντονο άρωμα Ελλάδας. Ένα ταμπλό με τον χάρτη της Ελλάδας χρησιμοποιήθηκε για το table sitting, με κάθε τραπέζι να αντιστοιχεί σε ένα ελληνικό νησί. Η γιορτή κράτησε μέχρι το ξημέρωμα και εξελίχθηκε σε ξέφρενο πάρτι. Η νύφη άλλαξε νυφικό και φόρεσε μια μίντι λευκή δημιουργία, χόρεψε με τον γαμπρό, ο οποίος ανέβηκε στην πίστα, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε, με τους καλεσμένους να τον φωτογραφίζουν και να τον χειροκροτούν.

    Κεραυνοβόλος έρωτας

    Η Νέα Υόρκη είναι η πόλη τους. Εκεί γνωρίστηκαν, εκεί ερωτεύτηκαν, εκεί έγινε η πρόταση γάμου και το ρομαντικό love story ολοκληρώθηκε με τον γάμο τους που αποτέλεσε το απόλυτο κοσμικό γεγονός. Ο Γ. Εμπειρίκος γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του από κοινούς φίλους, οι οποίοι έμεναν έναν όροφο κάτω από το διαμέρισμά του, στο West Village, τον Ιανουάριο του 2022. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Το πρώτο ραντεβού έγινε στο ελληνικό εστιατόριο στο «Flatiron» και το τέλος της βραδιάς τούς βρήκε να περπατούν χέρι-χέρι.

    Λίγους μήνες αργότερα, η Τζάκλιν μετακόμισε στο διαμέρισμά του. Καρμική σύμπτωση ήταν πως η Τζάκλιν σε ρόλο κτηματομεσίτη είχε βρει έναν χρόνο πριν το διαμέρισμα στους φίλους της. Έναν χρόνο μετά ο Γιώργος θέλοντας να γιορτάσει την επέτειο γνωριμίας τους της έκανε πρόταση γάμου. Γευμάτισαν στο ίδιο ελληνικό εστιατόριο που είχαν πάει στο πρώτο τους ραντεβού. Όταν περπάτησαν και πάλι χέρι-χέρι στον δρόμο, φορώντας τζιν και αθλητικά παπούτσια, ο Γιώργος γονάτισε και ζήτησε από την αγαπημένη του να γίνει γυναίκα του. Εκείνη έκπληκτη είπε το πολυπόθητο «ναι».

    Ο Γ. Εμπειρίκος ο νεότερος, γιος της Άννας-Μαρίας και του Πίτερ Εμπειρίκου, δεν ακολούθησε το οικογενειακό μονοπάτι της ναυτιλίας, αλλά επέλεξε να χαράξει τη δική του διαδρομή. Είναι ψυχοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτική κλινική στη Νέα Υόρκη. Η Τζάκλιν είναι μια επιτυχημένη interior designer. Οι πελάτες που την εμπιστεύονται της αναθέτουν projects πολλών εκατομμυρίων, τα οποία φέρνει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία, έχοντας καθιερωθεί στους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου της στις ΗΠΑ.

    Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews

    Γιώργος Εμπειρίκος Realnews

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ