Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Γιώργος Γεροντιδάκης: Χώρισε ο πρωταγωνιστής του Σασμού

    Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως αποφάσισαν να πάρουν ο Γιώργος Γεροντιδάκης με την επί χρόνια σύντροφό του και make up artist, Άσπα Κωνσταντοπούλου.

    Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Τζώρτζιας Συρίχα το ζευγάρι που γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς “Άγριες Μέλισσες” έχει χωρίσει αλλά συνεχίζει να συνεργάζεται σε επαγγελματικό επίπεδο.

    Μάλιστα ήταν κοινή απόφαση τους όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσουν μια πολύ διακριτική στάση σε ό,τι είχε να κάνει με τη σχέση τους.

    Αναλυτικότερα, η Τζώρτζια Συρίχα έγραψε σε ανάρτησή της:

    «Χωρισμός – βόμβα στην ελληνική showbiz! Έφτασε η ώρα να σας κάνω την αποκάλυψη με ονοματεπώνυμο. Ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης και η αγαπημένη του makeup artist Άσπα Κωνσταντοπούλου εδώ και μερικούς μήνες δεν είναι μαζί!

    Να πούμε ότι και οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα από τις ‘Άγριες Μέλισσες’ όπου η Άσπα ήταν υπεύθυνη για το υπέροχο μακιγιάζ των ηθοποιών και έγιναν ζευγάρι.

    Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και μάλιστα το κοντινό περιβάλλον μιλούσε και για γάμο αφού είχαν αποφασίσει να συζήσουν.

    Όμως αντί για γάμο ήρθε ο χωρισμός -που σύμφωνα με τις πηγές μου είναι οριστικός- αν και το ζευγάρι συνεχίζει να συνεργάζεται σε επαγγελματικό επίπεδο».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ