Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Γιώργος Γιαννιάς: Το σπαρακτικό μήνυμα για τον θάνατο της μητέρας του

    Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιώργος Γιαννιάς, καθώς έφυγε από την ζωή η μητέρα του. Ο τραγουδιστής έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

    Ο Γιώργος Γιαννιάς ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με την μητέρα του και έγραψε στη λεζάντα: «Καίγομαι και σιγολιώνω μανούλα μου… Αγάπη μου ανεπανάληπτη και απίθανη… Καμία και κανείς δε θα γεμίσει το κενό σου, κενό θα μείνει… Αιώνας τα δευτερόλεπτα χωρίς εσένα και τη γλυκιά σου φωνή… Ζωή μου και καλέ μου άνθρωπε με ψυχή παιδιού, χωρίς ίχνος πονηριάς… Εύχομαι να αξιωθώ να μεγαλώσω τα δικά μου παιδιά όπως μας έμαθες εσύ! ΣΑΓΑΠΩ».

    Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2023 έφυγε από την ζωή και ο πατέρας του τραγουδιστή, σε ηλικία 77 ετών.

    Τότε, ο Γιώργος Γιαννιάς είχε γράψει στο Instagram προφίλ του: «Μεγάλε μου και τεράστιε άνθρωπε μου… Πατέρα μου μοναδικέ και ανεπανάληπτε.

    Λατρεία μου μεγάλη, μακάρι να έχουν και άλλοι την τύχη να έχουν Πατέρα σαν εσένα… Πέταξες ψηλά λιοντάρι μου και τα έκανες όλα όπως έπρεπε για όλους μας! Ακόμα τα σχεδίασες όλα σαν να ήξερες ακριβώς το πότε έπρεπε να φύγεις ψηλά, πάντα ήξερες και προέβλεπες τα πάντα… Πάλεψες τόσο δυνατά από τα 40 σου χρόνια και έφτασες 77 ενώ μαθηματικά ιατρικά σε είχαν ξεγραμμένο από την αρχή ότι δε θα την έβγαζες, όμως εσύ τους τρέλανες όλους μεγάλε μου έσπασες όλα τα κοντέρ… Ήσουν και θα είσαι ένα θαύμα…

    Εμείς η οικογένεια σου δε βρίσκουμε λόγια ακόμα και τώρα να βρούμε λέξεις που να χωράνε και να περιγράφουν την ΛΑΤΡΕΙΑ που σου έχουμε και θα σου έχουμε για πάντα μέχρι να ξαναβρεθούμε… Δάσκαλε μου, δύναμη μου, στήριγμά μου και ΠΡΟΤΥΠΟ μου να έχεις καλό ταξίδι και να μας περιμένεις στο Παράδεισο… Θα’ σαι πάντα εδώ, στο ορκιζόμαστε στο Θεό…. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. Εγώ, η μανούλα μας, ο Τσαμπίκος μας και η Σεβούλα μας. Πέτα ψηλά ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ και ξεκουράσου…».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX