Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Γιώργος Καραμίχος: Στην εντατική ήταν δύσκολα, έγινε άμεσα η επέμβαση

    “Το πρώτο που σκέφτηκα είναι: έχω τακτοποιήσει πράγματα, διαθήκες, ιστορίες κλπ;” ανέφερε ο Γιώργος Καραμίχος.

    Για την περιπέτεια υγείας του μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

    «Ήταν ένα τυχαίο εύρημα, μία ημέρα πριν φύγω για την Αμερική. Βασικά έπρεπε να κάνει η κόρη μου κάποιες εξετάσεις λόγω Covid και με έσωσε η ασφαλίστριά μου. Μου λέει: θα κάνεις κι εσύ εξετάσεις», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

    «Μου βρήκαν έναν όζο. Έκανα μία ακτινογραφία και μου λέει ο γιατρός: αυτό πριν ενάμιση χρόνο που είχες ξανακάνει εξετάσεις δεν υπήρχε, τι έγινε μέσα σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο; Μου λέει: αυτό θα πρέπει να το διερευνήσουμε άμεσα, σας περιμένουμε τώρα. Εκεί κατάλαβα ότι είναι επείγον», περιγράφει αμέσως μετά ο ηθοποιός.

    «Έκανα την αξονική, το ένα έφερε το άλλο, έτρεξα σε όλους τους γιατρούς. Ο χρόνος είναι μεγάλος γιατρός, το πας μέρα-μέρα. Μπαίνεις σε ένα νοσοκομείο με ανθρώπους γύρω σου που δεν είναι καλά, κάνεις εξετάσεις. Είναι μία φάση ενδοσκόπησης αλλά είναι το ένστικτο επιβίωσης που σε προστατεύει», συνεχίζει ο Γιώργος Καραμίχος.

    «Το πρώτο που σκέφτηκα είναι: έχω τακτοποιήσει πράγματα, διαθήκες, ιστορίες κτλ; Στην εντατική ήταν δύσκολα, έγινε άμεσα η επέμβαση. Είχα υπέροχους γιατρούς γύρω μου, έμεινα στην εντατική μιάμιση μέρα.

    {“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ο Γιώργος Καραμίχος μιλά για την περιπέτεια της υγείας του “,”description”:”Ο αγαπημένος ηθοποιός στον καναπέ του «Στούντιο 4»”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wOS8xMy8xMy8yOV8zN182NTAxYjk0MTJlN2M5LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT8M28S”,”uploadDate”:”2023-09-13T13:35:09.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cvhtjdgm8uvd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

    Εκεί είχα πάρει μαζί μου δύο βιβλία και ένα ημερολόγιο. Είναι δύσκολο να ακούς δίπλα σου ασθμαίνουσες ανάσες από ανθρώπους που είναι σε άλλες συνθήκες», εξομολογείται στη συνέχεια ο ηθοποιός.

    «Έγραφα και διάβαζα. Ήμουν με μορφίνες. Ευτυχώς δεν είχαν επηρεαστεί οι λεμφαδένες. Όταν το έμαθα, ήταν η πρώτη φορά που ξέσπασα σε κλάματα», παραδέχεται με ειλικρίνεια ο Γιώργος Καραμίχος.

    Γιώργος Καραμίχος: Στην εντατική ήταν δύσκολα, έγινε άμεσα η επέμβαση

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ