Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024
More

    Γιώργος Λιάγκας: «Έλεγαν ότι έκανα μια σχέση για να τους πείσω ότι δεν είμαι ομοφυλόφιλος»

    Σε ένα σχόλιο μεταξύ των πολλών, που κατά καιρούς έχει διαβάσει και έχει ενοχληθεί, αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, την Πέμπτη (10/10) στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό».

    Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στα πρόσωπα εκείνα, που έθιξαν την προσωπική του ζωή – σεξουαλικότητα, έπειτα από τις συνεντεύξεις, που έκανε πέρυσι με τον Στέφανο Κασσελάκη. Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε, πως χρήστες στα social media του έγραφαν ότι «έκανε μια σχέση, για να τους πείσει ότι δεν είναι ομοφυλόφιλος».

    Τα σχόλια έπειτα από τις συνεντεύξεις με τον Στέφανο Κασσελάκη

    «Είναι άδικο, όταν ταυτίζεσαι με έναν άνθρωπο, να σε λένε κολαούζο. Δηλαδή, εμένα πέρυσι, μια χρονιά που έπαιρνα συνεντεύξεις από τον Κασσελάκη, με έλεγαν ομοφυλόφιλο. Επειδή έκανα συνεντεύξεις με έναν άνθρωπο που έχει δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος, είμαι κι εγώ ομοφυλόφιλος. ”Ίδιος είσαι”, έγραφαν.

    Μετά έλεγαν, ότι εγώ στα ψέματα έκανα μια σχέση, για να τους πείσω ότι δεν είμαι ομοφυλόφιλος, επειδή τελικά έχω σχέση με τον Κασσελάκη. Καταλαβαίνεις; Και αυτοί οι άνθρωποι που τα λένε αυτά, θεωρούν ότι εμείς είμαστε σκουπίδια και ότι αν κάνουν αυτοί τηλεόραση, θα κάνουν καλύτερη τηλεόραση. Κατάλαβες; Περί αυτού πρόκειται, η κριτική του τίποτα και των τιποτένιων», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ