Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Γιώργος Λιάγκας: Ένα μικρό λάθος στη φωτογραφία ήταν αρκετό για να αποκαλύψει με ποια βρίσκεται στη Μύκονο

    Η Μύκονος είναι ο επόμενος σταθμός των καλοκαιρινών διακοπών του Γιώργου Λιάγκα, στην οποία έφτασε το πρωί της Τετάρτης.

    Ο γνωστός παρουσιαστής φέρεται να πλέει σε πελάγη ευτυχίας περνώντας το πρώτο του καλοκαίρι στο πλευρό της ραδιοφωνικής παραγωγού Μαρίας Αντωνά.

    Αν και κανείς από τους δυο τους δεν έχει παραδεχτεί ανοιχτά τη σχέση τους, ωστόσο οι λογαριασμοί τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προδίδουν ότι είναι μαζί.

    Κάτι αντίστοιχο συνέβη και σήμερα, όταν ο Γιώργος Λιάγκας μόλις πάτησε στο «νησί των ανέμων» θέλησε να μοιραστεί τη στιγμή με τους διαδικτυακούς του ακολούθους, αναρτώντας μια φωτογραφία με εκείνον στο λιμάνι.

    Ωστόσο, ένα μικρό ασυναίσθητο λαθάκι ήταν αρκετό για να αποκαλύψει ότι στη Μύκονο βρίσκεται μαζί με την Μαρία Αντωνά.

    Παρατηρώντας κανείς καλύτερα στα γυαλιά ηλίου του, απέναντί του φαίνεται η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός.

    Γιώργος Λιάγκας: Ένα μικρό λάθος στη φωτογραφία ήταν αρκετό για να αποκαλύψει με ποια βρίσκεται στη Μύκονο Γιώργος Λιάγκας: Ένα μικρό λάθος στη φωτογραφία ήταν αρκετό για να αποκαλύψει με ποια βρίσκεται στη Μύκονο

    Λίγη ώρα αργότερα και η Μαρία Αντωνά μοιράστηκε με τους ακολούθους της φωτογραφίες από τις διακοπές της στο νησί των ανέμων.

    Γιώργος Λιάγκας: Ένα μικρό λάθος στη φωτογραφία ήταν αρκετό για να αποκαλύψει με ποια βρίσκεται στη Μύκονο Γιώργος Λιάγκας: Ένα μικρό λάθος στη φωτογραφία ήταν αρκετό για να αποκαλύψει με ποια βρίσκεται στη Μύκονο Γιώργος Λιάγκας: Ένα μικρό λάθος στη φωτογραφία ήταν αρκετό για να αποκαλύψει με ποια βρίσκεται στη Μύκονο Γιώργος Λιάγκας: Ένα μικρό λάθος στη φωτογραφία ήταν αρκετό για να αποκαλύψει με ποια βρίσκεται στη Μύκονο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ