Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
More

    Γιώργος Λιάγκας σε Παύλο Χαϊκάλη: «Θέλω να πω ότι ίσως στην κριτική που έκανα τότε σε αδίκησα»

    Σε μια δημόσια εξομολόγηση σχετικά με άδικες τοποθετήσεις για το πρόσωπο του Παύλου Χαϊκάλη, προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας, την Τρίτη (01/10) μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

    Ο ηθοποιός δέχθηκε να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής, ως καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα, παρά το γεγονός, πως οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν περάσει «δια πυρός και σιδήρου» – συζητώντας δημόσια για τους λόγους, που απομακρύνθηκαν.

    Ο παρουσιαστής ήταν εκείνος που πήρε πρώτος τον λόγο λέγοντας: «Πριν ξεκινήσουμε την κουβέντα, επίτρεψέ μου να πω δύο πράγματα δημόσια. Οι σχέσεις μας έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου. Μας τιμούσες, και όσο ήμουν με τη Φαίη, και όσο ήμουν μόνος μου, πολλές φορές τον χρόνο με συνεντεύξεις στις εκπομπές. Πάντα έλεγα και εξακολουθώ να το λέω, ότι είσαι από τους κορυφαίους δύο τρεις ηθοποιούς και θεωρώ ότι το ταλέντο σου είναι σπάνιο.

    Όταν μπήκες στο μάτι του κυκλώνα, ενός προβλήματος, αδίκως εν πολλοίς, διότι δεν κατηγορήθηκες ποτέ για κάτι σε επίπεδο δικαιοσύνης, σε πήρε και εσένα η μπάλα του metoo. Σε ό,τι με αφορά, θέλω να πω ότι ίσως στην κριτική που έκανα τότε, με μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα πιο έντονη από ό, τι θα έπρεπε, σε αδίκησα και εγώ.

    Οπότε θέλω να το πω δημόσια, γιατί το αισθάνομαι λίγο βάρος. Ποτέ δεν αμφισβήτησα το ταλέντο και την αξία σου. Όμως ίσως σε αδίκησα σε επίπεδο κριτικής, στην εποχή που το metoo ήταν στην κορωνίδα όλων των ειδήσεων. Μην το σχολιάσεις αυτό, ήταν δική μου τοποθέτηση και ήθελα χρόνια να το πω δημόσια».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ