Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Γιώργος Λυγγερίδης: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον αστυνομικό που σκοτώθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη

    Συντετριμμένοι είναι συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στην κηδεία του Γιώργου Λυγγερίδη στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. Ο 31χρονος αστυνομικός έχασε την ζωή του έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του κατά την διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη.

    Το φέρετρο του αστυνομικού, καλυμμένο με τη γαλανόλευκη, έφτασε λίγο μετά την μια στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, με την οικογένεια του να ξεσπάει σε λυγμούς την ώρα που περνούσε από μπροστά τους.

    Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, και του προέδρου της Νίκης, Δημήτρη Νατσιού. Μετά την εξόδιο ακολουθία, η σορός του αδικοχαμένου νέου θα μεταφερθεί με πομπή στα κοιμητήρια της Θέρμης, όπου θα γίνει η τελετή ταφής.

    Στον ναό υπάρχουν πάρα πολλά στεφάνια. Ανάμεσά τους κι εκείνα των συγγενών του, της οικογένειάς του, του παππού του, ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν όρθιοι. Στον ναό βρίσκονται και οι συνάδελφοι του Γιώργου Λυγγερίδη που ήταν μαζί του εκείνη τη μοιραία νύχτα, που του στάθηκαν, που προσπάθησαν να του σώσουν τη ζωή, που του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και αγωνιούσαν μέρα με την ημέρα για την πορεία της υγείας του.

    Σημειώνεται πως οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 20 οργανωμένοι οπαδοί, που ήταν παρόντες στα επεισόδια, ανάμεσά τους και δύο καθοδηγητές της δολοφονικής επίθεσης.

    Δείτε φωτογραφίες

    Γιώργος Λυγγερίδης: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον αστυνομικό που σκοτώθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη

    επεισόδια Ρέντη αστυνομικός κηδεία Θεσσαλονίκη

    Γιώργος Λυγγερίδης: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον αστυνομικό που σκοτώθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη

    επεισόδια Ρέντη αστυνομικός κηδεία Θεσσαλονίκη επεισόδια Ρέντη αστυνομικός κηδεία Θεσσαλονίκη επεισόδια Ρέντη αστυνομικός κηδεία Θεσσαλονίκη  επεισόδια Ρέντη αστυνομικός κηδεία Θεσσαλονίκη

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ