Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου λένε ξανά «Καλημέρα Ελλάδα» από τη Δευτέρα

    Πρεμιέρα στις 05:45 την άλλη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου, κάνουν ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου με το «Καλημέρα Ελλάδα».

    Για 33η συνεχόμενη χρονιά το «Καλημέρα Ελλάδα» επιστρέφει στον ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου για δεύτερη σεζόν στο… τιμόνι.

    «Βάζοντας στο επίκεντρο όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και την καθημερινότητά τους, το «Καλημέρα Ελλάδα» έρχεται για άλλη μια χρονιά για να προσφέρει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

    Ο Γιώργος Παπαδάκης με την πολυετή εμπειρία και το δημοσιογραφικό του κύρος και η Μαρία Αναστασοπούλου με τον καίριο και άμεσο λόγο της, θα καταγράφουν αξιόπιστα και αντικειμενικά τον παλμό της ειδησεογραφίας.

    Μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, θα ξεφυλλίζουν καθημερινά τις σελίδες της επικαιρότητας, θα υποδέχονται καλεσμένους και θα απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις των τηλεθεατών, σχολιάζοντας τις εξελίξεις, σχετικά με τα εθνικά και παγκόσμια γεγονότα.

    O Γιώργος Γρηγοριάδης θα ενημερώνει για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, η Ηρώ Ράντου για τα νέα γύρω από την οικονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου θα μεταφέρει όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη.

    Το «Καλημέρα Ελλάδα», η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη εκπομπή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 05:45, για να δώσει την καθημερινή μάχη της ενημέρωσης», αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

    Την αρχισυνταξία της εκπομπής έχουν οι Άννυ Ζιώγα-Τσερέπα και Αντώνης Παπαδάκης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ