Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Γιώργος Σαμπάνης: «Δεν εργάζομαι ποτέ στις 14 και 15 Αυγούστου» – «Έπαθα μεγάλη ζημιά» – ΒΙΝΤΕΟ

    Ο Γιώργος Σαμπάνης, φιλοξενούμενος του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο 95,1, έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη σχετικά με τη σχέση του με τη γιορτή της Παναγίας στις 15 Αυγούστου.

    Ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε ότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία δεν εμφανίζεται ποτέ σε live εμφανίσεις, εξαιτίας ενός τάματος που είχε κάνει η γιαγιά του, αλλά και λόγω ενός ανησυχητικού περιστατικού που σημειώθηκε όταν αποφάσισε να αγνοήσει αυτή την παράδοση.

    «Δεν εργάζομαι ποτέ στις 14 και 15 Αυγούστου, και το μοναδικό ατύχημα που έχω πάθει συνέβη όταν παρέβλεψα αυτή την παράδοση», ανέφερε ο Σαμπάνης. «Είχα προγραμματίσει μια εμφάνιση στη Σάμο, και κατά τη διάρκεια του live η φωνή μου “έκλεισε”. Είχα αιμορραγία στις φωνητικές χορδές πάνω στη σκηνή, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να τραγουδήσω για 1,5 μήνα. Ευτυχώς, σταμάτησα το live εγκαίρως, γιατί αν συνέχιζα ίσως να μην ξανατραγουδούσα ποτέ. Το περιστατικό αυτό συνέβη το βράδυ της 14ης προς την 15η Αυγούστου».

    Ο Γιώργος Σαμπάνης τόνισε πως, αν και δεν μπορεί να εξηγήσει αν ήταν κάποιο είδος «σημαδιού», το γεγονός αυτό ήταν το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του. «Οι συνεργάτες μου εκείνη τη φορά δεν πρόσεξαν την υπόσχεσή μου και προγραμματίσαμε το live, αγνοώντας τη σημασία της ημέρας. Εκείνη τη νύχτα ήταν που έπαθα αυτή τη μεγάλη ζημιά. Ήταν στη Σάμο, δύο χρόνια πριν, και ήταν η μοναδική φορά που συμφώνησα να τραγουδήσω βράδυ 14 προς 15 Αυγούστου. Το αποτέλεσμα ήταν ένα αιμάτωμα στις φωνητικές μου χορδές, που με έκανε να σταματήσω το τραγούδι αμέσως. Από την εμπειρία μου, ξέρω ότι αν είχα συνεχίσει, θα ήταν καταστροφικό», κατέληξε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ