Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Γιορτινό trailer φέρνει η δεύτερη σεζόν του “Marvel’s What If…?”

    Στις 22 Δεκεμβρίου θα κάνει την πρεμιέρα της η δεύτερη σεζόν του “What If…?”, η σειρά κινουμένων σχεδίων που παρουσιάζει ιστορίες από παράλληλα σύμπαντα του MCU.

    Η ημερομηνία έγινε γνωστή μέσα από το trailer του νέου κύκλου επεισοδίων, το οποίο παρουσιάζει γνωστούς ήρωες της Marvel σε μοναδικές καταστάσεις, μεταξύ άλλων και οι Ant-Man, Scarlet Witch και Rocket Raccoon.

    Δείτε το παρακάτω:

    Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής:

    Η δεύτερη σεζόν του ‘What If…?’ συνεχίζει το ταξίδι, καθώς ο The Watcher καθοδηγεί τους θεατές στο απέραντο multiverse, παρουσιάζοντας ολοκαίνουργια και οικεία πρόσωπα σε όλο το MCU. Η σειρά αμφισβητεί, επισκέπτεται ξανά και ανατρέπει κλασικές κινηματογραφικές στιγμές της Marvel με ένα απίστευτο cast φωνών που περιλαμβάνει μια σειρά από αστέρες που επαναλαμβάνουν τους εμβληματικούς τους ρόλους. Με αγαπημένους χαρακτήρες των fan, όπως οι Nebula, Hela και Happy Hogan, τα επεισόδια αυτής της σεζόν σκηνοθετούνται από τον εκτελεστικό παραγωγό Bryan Andrews με τον εκτελεστικό παραγωγό AC Bradley ως επικεφαλή σεναριογράφο.

    Εκτός του trailer κυκλοφόρησε και η Χριστουγεννιάτικη αφίσα της σειράς, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

    Γιορτινό trailer φέρνει η δεύτερη σεζόν του "Marvel's What If...?"

    Η δεύτερη σεζόν του “What If…?” θα αποτελείται από εννιά επεισόδια, τα οποία θα βγαίνουν ένα κάθε μέρα. Αυτό σημαίνει ότι τα επεισόδια θα ολοκληρωθούν στις 30 Δεκεμβρίου, δύο μέρες δηλαδή πριν την λήξη του έτους.

    Διαβάστε πως η σειρά άλλαξε τα δεδομένα για το MCU και τις πιο σοκαριστικές στιγμές που έφερε η πρώτη σεζόν. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις επερχόμενες σειρές και ταινίες της Marvel και πείτε μας στα σχόλια για ποια ανυπομονείτε περισσότερο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ