Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Έλενα Γκρέκου: «Πούλησα το σπίτι για να σπουδάσει ο γιος μου γιατί ο Βαλάντης δεν βοήθησε όσο έπρεπε»

    Η Έλενα Γκρέκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes» αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Βαλάντη και στις δύσκολες στιγμές που έζησαν με το γιο τους λόγω οικονομικών προβλημάτων.

    elena gkrekou valantis145156

    «Η σχολή που πήγε ο γιος μου ήταν πάρα πολύ ακριβή, οπότε έπρεπε να μπω σε αυτή την διαδικασία (σ.σ. να πουλήσω το σπίτι μου). Θα έκανα οτιδήποτε για το παιδί μου ακόμα κι αν χρειαζόταν να κάνω τρεις δουλειές. Όταν κάνεις παιδί αλλάζουν πολλά πράγματα μέσα σου, αλλάζει όλη σου η ψυχοσύνθεση. Είχα την οικογένειά μου δίπλα μου που με στήριξαν ειδικά τα πρώτα χρόνια μέχρι να πατήσω στα πόδια μου, διότι ένας χωρισμός είναι πάρα πολύ δύσκολος.

    elena gkrekou valantis144976

    Δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει ο Βαλάντης όσο θα έπρεπε. Θα μπορούσε περισσότερο. Ήταν λίγο δύσκολα. Δεν μου αρέσει να μιλώ άσχημα για τον πατέρα του παιδιού μου. Οι σχέσεις είναι καλές, έκανε ό,τι μπορούσε κι έπεσε περισσότερο βάρος σε εμένα. Για αυτό είμαι ακόμα πιο περήφανη γιατί ήρθε ο γιος μου, με αγκάλιασε και μου είπε “σε ευχαριστώ κι αν δεν ήσουν εσύ, δεν θα μπορούσα να πετύχω τα όνειρά μου”».

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ