Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Αστράψαν τα φλας σε glam event για την ψυχική υγεία

    Το διεθνές lifestyle brand THEMIS Z, που δημιούργησε η Ελληνίδα designer Θέμις Κανελλοπούλου – Ζουγανέλη, κόρη του θρύλου της Μυκόνου με το κλαμπ «9 Μούσες» Κώστα Ζουγανέλη και σύζυγος του βιομηχάνου Τάκη Κανελλόπουλου, των τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, άνοιξε μπουτίκ στην Αθήνα, στη Βαλαωρίτου, που εγκαινιάστηκε με δόξες και τιμές. Αλλωστε, με τα σερβίτσια της Ζουγανέλη πίνουν το τσάι τους η βασίλισσα Καμίλα, ο γιος του Ρότζερ Μουρ, ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ.

    zoi rapti29605
    Η Ζωή Ράπτη

    Αστράψαν τα φλας σε glam event για την ψυχική υγεία
    Η Χαρά Παππά

    Η φιλία της Θέμιδος Ζουγανέλη και της Τατιάνας Μπλάτνικ έδωσε την αφορμή τα glam εγκαίνια να συνδυαστούν με καλό σκοπό. Το brand με τα ιδιαίτερα ρούχα, εμπνευσμένα από την Ελλάδα και τη Μύκονο, αλλά και τα πορσελάνινα σερβίτσια στηρίζει αυτόν τον Μάιο το μη κερδοσκοπικό σωματείο Breathe, το οποίο έχει ιδρύσει η Τατιάνα Μπλάτνικ, με σκοπό την αφύπνιση γύρω από θέματα ψυχικής υγείας.

    sisi feida2605
    Σίσσυ Φειδά

    naypliotou zouganeli
    Οι Μαρία Ναυπλιώτου και Θέμις Ζουγανέλη

    Το brand που ίδρυσε η designer Θέμις Ζουγανέλη τάσσεται στο πλευρό των ατόμων με ζητήματα ψυχικής υγείας και προσφέρει στο Breathe το 20% των πωλήσεων που θα πραγματοποιηθούν από 1 έως και 31 Μαΐου 2023. Τόσο στα εγκαίνια όσο και στο δείπνο υπό το φως των κεριών που ακολούθησε στο Athenee έδωσαν το «παρών» Ελληνίδες celebrities, όπως οι Μαρία Ναυπλιώτου, Χαρά Παππά, Ευγενία Σαμαρά, Ζέτα Δούκα αλλά και η Αμερικανίδα ηθοποιός Kelly Rutherford.

    prigkipas nikolaos tatiana mplatnik
    Οι Τατιάνα Μπλάτνικ και πρίγκιπας Νικόλαος

    Kelly Rutherford
    Η Kelly Rutherford

    eygeneia samara
    Ευγενία Σαμαρά

    Εκεί ήταν ακόμα η πρώην υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, η Ρόζμαρι Χατζηιωάννου και η Μιλένα Τσαβλίρη μεταξύ άλλων. Την παράσταση όμως έκλεψε η ιδρύτρια του Breathe Τατιάνα Μπλάτνικ, με τον σύζυγό της πρίγκιπα Νικόλαο, στην πρώτη επίσημη κοσμική τους έξοδο, μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

    eleni tsolaki2605
    Ελένη Τσολάκη

    anastasia tsilimpiou2605
    Αναστασία Τσιλιμπίου

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ