Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
More

    Γλυφάδα: «Έφαγα δυο, τρεις, έπεσα κάτω, έγινα κουβάρι» λέει ο 21χρονος που του επιτέθηκαν 10 άτομα με κατσαβίδι

    Συγκλονίζει ο 21χρονος που καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από 10 άτομα, το βράδυ της Τρίτης (22/10) στην Γλυφάδα.

    Όπως υποστηρίζει στην καταγγελία του, ενώ ήταν σταματημένος στο φανάρι, κοίταξε το διπλανό αυτοκίνητο και οι επιβάτες του παρεξηγήθηκαν, βγήκαν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν, ενώ ένας από αυτούς του κάρφωσε ένα κατσαβίδι στην πλάτη.

    Σύμφωνα με το Μega, του κάρφωσαν ένα κατσαβίδι στην πλάτη και τον χτύπησαν ανηλεώς για ασήμαντη αφορμή, για ένα βλέμμα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε η παρέα των δραστών.

    Ο 21χρονος Αλέξανδρος περιγράφει τα όσα έζησε μαζί με τέσσερις φίλους του, σε κεντρική πλατεία της Γλυφάδας, όταν ξαφνικά 10 αγόρια, βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους και άρχισαν να τους χτυπούν.

    Όπως αναφέρει: «Υπήρχε μια λογομαχία στην αρχή, κατέβηκε ο φίλος μου, του κοίταξε το αμάξι, γιατί το ένα ήταν λίγο ωραίο απ’ ό,τι μου είπε. Και του λέει: “Τι κοιτάς, ρε φίλε;”. Και του λέει ο φίλος μου “τι, τι κοιτάω;”. Ε, και άρχισε λίγο έτσι. Βρίστηκαν και κατεβήκανε οι άλλοι κάτω. Έφαγα δυο, τρεις, έπεσα κάτω, έγινα κουβάρι. Κάλεσαν μου φαίνεται οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ το ασθενοφόρο. Κι εγώ φόραγα ένα καπέλο και πήγαν να μου πάρουν το καπέλο όταν ήμουν κάτω αλλά το τράβηξα και το έβαλα μέσα από το μπουφάν μου. Δε μας είπαν κάτι όμως για λεφτά και τέτοια».

    «Ούτε φατσικά δε τους έχω ξαναδεί ποτέ μου. Εγώ ήμουν μ’ έναν φίλο μου, που είναι κι αυτός 21 χρόνων κι είχαμε πάρει τα ξαδέλφια του βόλτα. Τα παιδάκια πίσω ήταν 15 χρόνων, δεν κάνανε κάτι. Φανταστείτε, ανοίξανε και τις πίσω πόρτες που ήταν τα παιδάκια και τα χτυπάγανε και τα παιδάκια», ολοκλήρωσε ο 21χρονος.

    Οι δράστες αφού χτύπησαν με κλωτσιές και μπουνιές τα θύματα τους, πέταξαν τα κατσαβίδια με τα οποία τραυμάτισαν ένα άτομο στην πλάτη, μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου τα 2 κατσαβίδια και τα έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αποτυπώματα και DNA, ενώ ανάμεσα στα θύματα που ξυλοκοπήθηκαν ήταν και 2 ανήλικα παιδιά, 15 ετών.

    Ο τραυματισμένος νεαρός με ασθενοφόρο και συνοδεία της ομάδας ΔΙΑΣ μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Αναρρώνει και όπως ανέφερε στο MEGA προσπαθεί να αφήσει πίσω του, το τρομακτικό περιστατικό που βίωσε εκείνος και οι φίλοι του.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ