Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Γνωστά παιχνίδια του Squid Game φέρνει το trailer του ομότιτλου ριάλιτι

    Γνωστά παιχνίδια του Squid Game φέρνει το trailer του ομότιτλου ριάλιτι

    Το ριάλιτι του “Squid Game”, της επιτυχημένης σειράς του Netflix, απέκτησε ένα νέο trailer που παρουσιάζει κάποιες από τις δοκιμασίες τις οποίες θα πρέπει να περάσουν οι παίχτες.

    Όπως και στην σειρά, έτσι και στο “Squid Game: The Challenge” οι 456 διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν $4,56 εκ. αν καταφέρουν να νικήσουν σε όλα τα παιχνίδια. Ανάμεσα στις δοκιμασίες που θα δούμε να ‘ζωντανεύουν’ θα είναι το “Red Light, Green Light”, μόνο που σε αυτήν την εκδοχή, οι παίχτες δεν θα πεθαίνουν όταν πυροβολούνται από την Young-hee (το γιγαντιαίο ρομπότ που έχει την μορφή ενός κοριτσιού). Εκτός των ήδη γνωστών δοκιμασιών, θα δούμε και νέες, όπως το ‘ανθρώπινο’ “Βattleship”. Δείτε το trailer παρακάτω:

    Τα νέα για το reality έγιναν γνωστά το 2022, ενώ με το που ξεκίνησαν τα γυρίσματά του υπήρξαν προβλήματα. Πολλοί από τους διαγωνιζόμενους χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια λόγω των αντίξοων συνθηκών του πρώτου παιχνιδιού που πραγματοποιήθηκε σε ένα υπόστεγο αεροσκαφών στο Λονδίνο, καθώς λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών οι παίχτες κατέρρευσαν. Επιπλέον, αρκετοί διαγωνιζόμενοι ισχυρίστηκαν ότι το παιχνίδι ήταν στημένο, με μερικούς influencer να έχουν προ-επιλεχθεί και να έχουν προχωρήσει σε νέους γύρους, ασχέτως των αποτελεσμάτων, ενώ δύο από τους παίχτες είπαν ότι το Netflix (το οποίο πλήρωσε τις πτήσεις όλων για να πάνε στο Λονδίνο) είχε κλείσει ήδη τα εισιτήρια της επιστροφής, πριν καν την έναρξη του παιχνιδιού, και αυτές οι πτήσεις ταίριαζαν με τον αποκλεισμό κάποιων παιχτών.

    Το “Squid Game: The Challenge” θα κάνει την πρεμιέρα του στις 22 Νοεμβρίου, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται και η δεύτερη σεζόν της κύριας σειράς, η οποία πριν από τέσσερις μήνες αποκάλυψε οχτώ νέους πρωταγωνιστές. Διαβάστε για την έμπνευση της σχεδιάστριας Cho Sang-kyung για τις πράσινες φόρμες των παιχτών, αλλά και τις εξηγήσεις μας πίσω από τα παιχνίδια της σειράς και μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερες πληροφορίες και ό,τι νεότερο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ