Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Γνωστά πρόσωπα μπορεί να εμφανιστούν στη δεύτερη σεζόν του Loki

    Περισσότερα γνωστά πρόσωπα φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους στη δεύτερη σεζόν του “Loki”.

    Στο νέο βίντεο που δημοσίευσε το Disney+, μπορούμε να δούμε πλάνα από τα επερχόμενα επεισόδια και σε ένα από αυτά παρακολουθούμε τον ομότιτλο χαρακτήρα που ενσαρκώνει ο Tom Hiddleston να χτυπάει έναν τοίχο που απεικονίζει τους τρεις Time-Keepers.

    Δείτε το παρακάτω:

    Γνωστά πρόσωπα μπορεί να εμφανιστούν στη δεύτερη σεζόν του Loki

    Δείτε όλο το υλικό της Marvel στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Σε περίπτωση που δεν θυμάστε να σας πούμε ότι και οι τρεις Time-Keepers ήταν ρομπότ που είχε δημιουργήσει ο He Who Remains (Jonathan Majors) και υποτίθεται ότι ήταν αυτοί που ίδρυσαν και έτρεχαν την Time Variance Authority. Στη σειρά μάθαμε ότι στόχος του He Who Remains ήταν να σταματήσει τους variants του από το να καταστρέψουν το multiverse, και για να το καταφέρει πήρε διάφορους ανθρώπους από τα timelines (όπως οι Mobius M. Mobius, B-15, C-20 και Ravonna Renslayer), τους διέγραψε τη μνήμη και τους έκανε να πιστέψουν ότι οι Time-Keepers υπάρχουν στην πραγματικότητα. Ωστόσο, δολοφονήθηκε από την Sylvie, όταν η ίδια και ο Loki αρνούνται αν τρέξουν την TVA, κάτι που ‘ελευθερώνει’ τον Kang the Conqueror που πλέον έχει το ελεύθερο να κατακτησεί όλα τα timelines.

    Εκτός του Hiddleston, θα δούμε και τους Owen Wilson ως Mobius M. Mobius, Gugu Mbatha-Raw ως Ravonna Renslayer, Sophia Di Martino ως Sylvie, Eugene Cordero ως Casey, Tara Strong ως Miss Minutes και Rafael Casal και Ke Huy Quan και Kate Dickie σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους.

    Το “Loki” ανακοινώθηκε ότι ήταν η live-action σειρά που συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης για το Disney+, αφήνοντας πίσω του τα “WandaVision”, “The Falcon and the Winter Soldier” και “Hawkeye”. Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν ξεκίνησαν το καλοκαίρι και έλαβαν χώρα στο Λονδίνο, έναντι της πρώτης σεζόν που πραγματοποιήθηκαν στην Ατλάντα. Οι Justin Benson και Aaron Moorhead έχουν αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία και ο Eric Martin έχει γράψει το σενάριο. Ο Hiddleston και οι Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’Esposito, Victoria Alonso και Michael Waldron είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

    Η δεύτερη σεζόν του “Loki” θα κάνει την εμφάνισή της στις οθόνες των συνδρομητών το καλοκαίρι του 2023 και είναι μια από τις πιο hot σειρές που θα έρθουν σε συνδρομητική υπηρεσία το έτος που διανύουμε.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ