Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024
More

    Γνωστός τραγουδιστής έκανε μήνυση σε θαυμάστριά του – Τα ερωτικά γράμματα και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

    Αίσθηση προκάλεσε η είδηση που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 7 Οκτωβρίου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας διάσημος τραγουδιστής υπέβαλε μήνυση εναντίον μίας θαυμάστριας του για συνεχόμενη παρενόχληση.

    Η γυναίκα, ηλικίας 47 ετών, φέρεται να τον παρακολουθούσε επίμονα, ενώ όπως ανέφερε ο ίδιος, συχνά βρισκόταν έξω από την κατοικία του και χτυπούσε ασταμάτητα το κουδούνι του, ακόμα και για ώρες. Ακόμα κι όταν δεν επιχειρούσε κάποια άλλη κίνηση, παρέμενε έξω από το σπίτι του μέχρι τα ξημερώματα.

    Οι κατηγορίες που βαραίνουν τη θαυμάστρια

    Πέρα από τις επίμονες επισκέψεις, ο τραγουδιστής ανέφερε πως η συγκεκριμένη γυναίκα του άφηνε ερωτικά σημειώματα, τα οποία συνοδεύονταν συχνά από προσωπικά της αντικείμενα. Οι πράξεις αυτές θεωρήθηκαν από τον τραγουδιστή ως προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του, κάτι που τον οδήγησε στην απόφαση να καταθέσει μήνυση.

    Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει η γυναίκα περιλαμβάνουν διατάραξη της οικιακής ειρήνης, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παρενόχληση (stalking). Η ίδια, ωστόσο, ισχυρίζεται πως οι προθέσεις της ήταν αθώες, υποστηρίζοντας πως το μόνο που ήθελε ήταν να γνωρίσει καλύτερα τον καλλιτέχνη και να δημιουργήσει μία συναισθηματική σχέση μαζί του.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγους μήνες πριν, ο τραγουδιστής Βαγγέλης Κακουριώτης είχε αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση. Μία θαυμάστριά του είχε εισβάλει στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε, τον αγκάλιασε και προσπάθησε να τον φιλήσει, φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση.

    «Είχαμε όλοι αρκετό άγχος, γιατί ήταν η πρώτη εμφάνιση με νέο πρόγραμμα. Ο κόσμος περνούσε όμορφα. Ήταν μια υπέροχη βραδιά. Ξαφνικά μια κυρία ανεβαίνει στην πίστα, καταλαβαίνω ότι είναι μεθυσμένη. Προσπάθησα να το κρατήσω σε ένα κόσμιο επίπεδο και θεωρώ ότι το κατάφερα. Προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα, με άγγιξε… Κι εγώ έχω θέμα με το άγγιγμα, γιατί δεν θέλω να με ακουμπάνε, αν δεν τον ξέρω τον άλλον. Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με μια κατάσταση που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο όπως η δική σου, στα όρια της πραγματικότητας, εγώ εργαζόμουν εκείνη την ώρα… Δέχομαι τη συγγνώμη της κοπέλας. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο», είχε πει και ευτυχώς το σκηνικό αυτό είχε θετική έκβαση.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ