Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
More

  Google: Τιμά «Τα Φιλαράκια» με ένα ξεχωριστό doodle

  Το κολπάκι το οποίο επανέφερε η Google για «Τα Φιλαράκια» είναι απλό: Όπως πηγαίνει ο χρήστης στην αναζήτηση, πατά τα ονόματα των ηθοποιών ως «Τσάντλερ Μπινγκ» (σ.σ. Εμφανίζει από κάτω «Φανταστικός Χαρακτήρας»), «Ρέιτσελ Γκριν» στα ελληνικά ή στα αγγλικά για παράδειγμα το ονοματεπώνυμο «Rachel Green» ή «Joey Tribbiani», τότε ξεκλειδώνονται κάποιες από τις πιο κλασσικές και αγαπημένες από την αγαπημένη παρέα της παγκόσμιας τηλεόρασης.

  Στην περίπτωση της Μόνικα Γκέλερ αν κάποιος πατήσει τον κουβά με την σαπουνάδα θα κάνει ένα από τα αγαπημένα της ψυχαναγκαστικά χόμπι: Το καθάρισμα. Στην περίπτωση του Τζόι πατάς την πίτσα και εμφανίζονται φαγητά σε όλη την οθόνη μαζί με ένα μότο που έγραψε ιστορία στα Φιλαράκια, αλλά και τις παρέες σε όλο τον κόσμο.

  Μια από τις πιο συγκινητικές σκηνές για τους χρήστες είναι του «Τσάντλερ Μπινγκ» πατώντας στην Lazy Boy πολυθρόνα

  Σημαντικό είναι να έχεις ήχο στα περισσότερα από αυτά. Στης Ρέιτσελ Γκριν πατάς το εικονίδιο με τα μαλλιά και βλέπεις πως λειτουργούσαν τα πράγματα προ internet.

  Google: Τιμά «Τα Φιλαράκια» με ένα ξεχωριστό doodle

  Δεν έχει πειραχτεί κάτι, θα φανεί καλύτερα το τρικ από κινητό ή οθόνη υπολογιστή.

  Τα υπόλοιπα κόλπα

  Αν πατήσεις Ρος Γκέλερ, εμφανίζει έναν καναπέ και ένα αρκετά συμπαθητικό τρικ με ήχο. Αν πατήσεις Φοίβη Μπουφέ θα βγάλει μια κιθάρα και κάτι που καλό είναι να μην πατηθεί σε χώρο εργασίας ή έστω ο ήχος να είναι τοποθετημένος χαμηλά. Από χώρο εργασίας καλό είναι να πατηθεί η κιθάρα από κινητό τηλέφωνο.

  Τέλος, μια από τις πιο συγκινητικές σκηνές για τους χρήστες είναι του «Τσάντλερ Μπινγκ» πατώντας στην Lazy Boy πολυθρόνα. Καλό είναι να υπάρχει μια προσοχή στην ένταση του ήχου, σε εξωτερικό χώρο, γιατί είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν να γελούν και οι δίπλα.

  Google: Τιμά «Τα Φιλαράκια» με ένα ξεχωριστό doodle

  Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να πατήσεις στην προτομή δίπλα στο όνομα.

  Newsroom
  Newsroomhttps://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  RefreshNews