Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Goosebumps: Ανανέωση της σειράς για 2η season με ηθοποιό απο τα “Φιλαράκια” να κάνει την εμφάνισή του

    Ο David Schwimmer ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στον δεύτερο κύκλο της σειράς Goosebumps στο Disney+, και μάλιστα σύμφωνα με το Deadline, ο ηθοποιός της σειράς Friends είναι ένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες στον δεύτερο κύκλο.

    Μια ομάδα έφηβων αδελφών ανακαλύπτει κάτι σκοτεινό στην πόλη τους. Καθώς αποκαλύπτουν στοιχεία αυτού του μυστηρίου, ανακαλύπτουν ότι τέσσερις έφηβοι εξαφανίστηκαν το 1994. Ο Schwimmer υποδύεται τον διαζευγμένο πατέρα Anthony, που έχει τα παιδιά του για το καλοκαίρι, ενώ όλη αυτή η περιπέτεια απλώνεται μπροστά του. Θα είναι μια ευκαιρία για τους παλαιότερους θεατές που θυμούνται την προηγούμενη δουλειά του να τον δουν ίσως να αλληλεπιδρά με τα ’90 μέσω του Goosebumps. Η Disney είναι ενθουσιασμένη που η ανθολογική σειρά επιστρέφει για τον δεύτερο κύκλο.


    Goosebumps: Ανανέωση της σειράς για 2η season με ηθοποιό απο τα “Φιλαράκια” να κάνει την εμφάνισή του

    “Το κοινό αγάπησε τους τρόμους, τις συγκινήσεις, την καρδιά και το χιούμορ της σειράς, καθιστώντας τη μια από τις πιο πολυπροβλημένες εκπομπές της Disney Branded Television της περασμένης χρονιάς,” δήλωσε ο πρόεδρος της Disney Branded Television, Ayo Davis. “Ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε βαθύτερα τον εκπληκτικό κόσμο του R.L. Stine και να συνεργαστούμε ξανά με τη Sony Pictures Television, τη Scholastic Entertainment και τη φανταστική μας δημιουργική ομάδα για να φέρουμε ένα εντελώς νέο μυστήριο στο Disney+ για τον δεύτερο κύκλο.”

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ