Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ανατριχιάστε με το trailer της νέας σειράς του Disney+

    Μια γερή δόση τρόμου θα έρθει την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

    Εμπνευσμένη από τις ιστορίες του R. L. Stine, “η σειρά ακολουθεί πέντε μαθητές λυκείου που ελευθερώνουν υπερφυσικές δυνάμεις στην πόλη τους και πρέπει να συνεργαστούν – χάρη και λόγο της φιλίας, της αντιπαλότητας και του παρελθόντος τους, μεταξύ τους – για να την σώσουν, μαθαίνοντας στην πορεία για τα εφηβικά μυστικά των γονιών τους”, όπως μας ενημερώνει η επίσημη σύνοψη.

    Το cast αποτελείται από τους Justin Long ως Nathan Bratt, Ana Yi Puig ως Isabella, Miles McKenna ως James, Will Price ως Jeff, Zack Morris ως Isaiah, Isa Briones ως Margot, Rachael Harris ως Nora και Rob Huebel ως Colin. Ο Rob Letterman και ο Nick Stoller είναι συν-δημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί και ο Neal Moritz είναι ο εκτελεστικός παραγωγός. Άλλοι εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Pavun Shetty, Conor Welch, Erin O’Malley, Iole Lucchese, Caitlin Friedman και Kevin Murphy, ο οποίος εκτελεί και χρέη showrunner. Τέλος, οι Julia Ruchman, James Eagan και Nick Adams γράφουν το σενάριο.

    Η νέα live-action σειρά, “Goosebumps”, θα φτάσει στις οθόνες μας την τρομακτικότερη μέρα του χρόνου: την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου. Τα πέντε πρώτα επεισόδια θα διατεθούν εκείνη την ημέρα, ενώ τα υπόλοιπα πέντε (συνολικά 10 επεισόδια) θα παίζονται ένα ανά βδομάδα.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

    Ανατριχιάστε με το trailer της νέας σειράς του Disney+

    Disney+ με με 1,99 €/μήνα για τρεις μήνες

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας. H προσφορά ισχύει έως 20/09/2023.

    1,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ