Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Γουίλ Σμιθ: Τι απαντά στην… αποκάλυψη για ερωτική συνεύρεση με τον Ντουέιν Μάρτιν – Τι ισχυρίστηκε πρώην βοηθός του

    Ως «αναμφισβήτητα ψευδή» χαρακτήρισε το περιβάλλον του Γουίλ Σμιθ τον ισχυρισμό του πρώην βοηθού του ηθοποιού Brother Bilaal ότι τον έπιασε στα πράσα κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης με τον ηθοποιό του «The Fresh Prince of Bel-Air», Duane Martin.

    Τον εν λόγω ισχυρισμό διατύπωσε ο πρώην προσωπικός βοηθός του ηθοποιού, σε συνέντευξή του με την Tasha K., η οποία έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου.

    Ο Bilaal ισχυρίζεται ότι είδε τον πρωταγωνιστή του «Men In Black», που σήμερα είναι 55 ετών, και τον Martin να συνευρίσκονται ερωτικά μέσα στο καμαρίνι του.

    «Άνοιξα την πόρτα στο καμαρίνι του Duane και τότε είδα τον Duane να κάνει σεξ με τον Will», είπε στη συνέντευξη, ενώ δεν παρέλειψε να περιγράψει και τη σκηνή της ερωτικής συνεύρεσής τους. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε μη κολακευτικούς ισχυρισμούς για τον ανδρισμό του Γουίλ Σμιθ.

    Εκπρόσωπος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού απάντησε με δήλωσή του στο TMZ  λέγοντας πως η ιστορία είναι «εντελώς κατασκευασμένη», ενώ μια πηγή ανέφερε στο πρακτορείο ότι ο Σμιθ σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

    Ο 58χρονος Duane Martin ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Tisha Campbell από το 1996 έως το 2020. Ο ηθοποιός, με καταγωγή από το Μπρούκλιν, είναι γνωστός από τις συμμετοχές του στη σειρά «L.A.’s Finest» και στη σειρά «All of Us».

    Ο Martin έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γουίλ Σμιθ σε πολλά έργα, μεταξύ των οποίων δύο επεισόδια της πρώην σειράς «The Fresh Prince of Bel-Air» το 1993 και το 1995 και τρία επεισόδια της επανέναρξης της σειράς «Bel-Air» το 2022.

    Υπενθυμίζεται πως η εν διαστάσει σύζυγος του Smith, Jada Pinkett Smith, αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι έχει χωρίσει με τον ηθοποιό εδώ και επτά χρόνια.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ