Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την μάχη απώλειας κιλών – «Αν συνέχιζα δεν θα ήμουν εδώ»

    Για την περιπέτεια που περνάει με το βάρος του και την απώλεια κιλών μίλησε ανοιχτά την Τετάρτη (26/09) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

    «Έχουν περάσει 3 – 4 χρόνια από την περιπέτεια μου και έχω κάνει ένα μεγάλο αγώνα – αθόρυβα. Μέχρι τα 35 – 38 μου ήμουν αδύνατος. Δεν ήξερα τι σημαίνει να βάζεις κιλά και να αλλάζει δραματικά η ζωή μου. Είναι τελείως διαφορετικό το να αρχίζεις να βάζεις ξαφνικά πολλά κιλά. Εγώ άφησα τον εαυτό μου λόγω διάφορων ψυχολογικών προβλημάτων.

    Το 2007 αποχώρησα από το Mega, ίσως δεν είχε ξανασυμβεί μέχρι τότε στην ελληνική τηλεόραση, ένας άνθρωπος στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του να αποχωρεί. Ένιωθα, ότι δεν μπορούσα να κάνω άλλο εκπομπή. Πήγα σε έναν γιατρό και του είπα ότι τελείωσα, δεν είμαι καλά και πως χρειαζόμουν ψυχολογική υποστήριξη. Τότε το Mega μου είχε πει – προς τιμήν του – να φύγω.

    Έμεινα έναν χρόνο εκτός και έγραψα το βιβλίο μου «Μακιγιαρισμένοι φόβοι». Έκανα ψυχοθεραπεία και έπαιρνα φάρμακα. Κάτι τέτοιο πήγε να μου συμβεί ξανά πριν από μια πενταετία, όταν ένιωσα ότι κλείνει ένας κύκλος και πως το μόνο που είναι σημαντικό για εμένα είναι ο Αναστάσης μου, ο γιος μου, η σχέση μου, η Νάνσυ και δυο τρεις άνθρωποι, που αξίζουν τον κόσμο. Τότε, αφήνομαι και αρχίζω να τρώω. Έγιναν 5 τα χρόνια χωρίς να καταλαβαίνω τίποτα. Όταν έγινα ξανά καλά ψυχολογικά, ήταν πολύ αργά πια για το σώμα μου. Η ψυχή μου γιατρεύτηκε, για άλλη μια φορά, αλλά το σώμα μου ήταν παραμελημένο και πονεμένο.

    Μπήκα σε ένα κόσμο παχυσαρκίας. Είναι τόσο στενάχωρο να φέρονται τόσο άσχημα στους ανθρώπους με τα κιλά. Πρέπει να έχεις πάρα πολλή δύναμη να αντέξεις από αυτά, που θα σου πουν στον δρόμο, μέχρι οι κοντινοί σου που θα σου πουν ότι δεν πειράζει.  

    Μετά από όλη αυτήν την ιστορία έφτασα σε ένα σημείο και είπα ότι θέλω να χάσω κιλά. Ήθελα μέχρι και τώρα να αποφύγω το χειρουργείο. Τη μοναδική φορά, που πήγα σε ένα άνθρωπο, που του ζήτησα να κάνουμε λιποαναρρόφηση, εκεί ξεκίνησε η δική μου περιπέτεια», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

    «Ο γιατρός μου είπε ότι έχω πολύ σπλαχνικό λίπος και για να γίνει η επέμβαση πρέπει να χάσω κιλά. Είπα ότι δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα. Μου είπε «θα σας δώσω ένα χάπι, δεν θα πείτε όμως ότι είναι από εμένα, θα το πάρετε από το φαρμακείο και θα χάσετε κιλά».

    Ο φαρμακοποιός με είχε ρωτήσει γιατί θέλω το συγκεκριμένο χάπι. Έβλεπα μια παράξενη ατμόσφαιρα γύρω από το φάρμακο. Έχω ακούσει ανθρώπους, που το πήραν και δεν συνέβη τίποτα. Πολλές φορές, οι γιατροί σου λένε ότι το έχουν πάρει χιλιάδες άτομα. Το λάθος μου ήταν ότι  δεν διάβασα ποτέ τις παρενέργειες. Τις διάβασε η Νάνσυ και μου είπε να μην το πάρω. Μετά πήγα σε έναν καρδιολόγο και μου είπε να το πάρω. Τελικά, το πήρα, άρχισα να χάνω κιλά, σταμάτησε η πείνα. Δεν έτρωγα τίποτα.

    Έχανα κιλά και ήμουν πολύ χαρούμενος με αυτό που συνέβαινε. Δεν είχα καταλάβει, ότι γινόμουν νευρικός με τους πάντες. Η Νάνσυ μου έλεγε, ότι κάτι δεν πάει καλά. Μέχρι το μοιραίο βράδυ… Μαλώνω με έναν αγαπημένο άνθρωπο, που παίζουμε κάθε μέρα μπιρίμπα και το συζητάμε ακόμα αυτό, σπάω ένα τραπεζάκι, παίρνω τα γυαλιά και προσπαθώ να του επιτεθώ, μαλώνω στον δρόμο με άνθρωπο, σε σημείο που ήθελα να κατέβω από το αυτοκίνητο και να τον σκοτώσω…

    Συναντάω τη Νάνσυ και γίνομαι τόσο επιθετικός που μου λέει «Ώπα, δεν είσαι εσύ. Σταματάμε να δούμε τι γίνεται». Αμέσως μου λέει «κόβουμε το φάρμακο». Το πήρα ένα μήνα, αν το έπαιρνα άλλη μία εβδομάδα θα είχα άσχημο αποτέλεσμα. Αν συνέχιζα δεν θα ήμουν εδώ», είπε στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ