Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Η Νάνσυ με έσωσε»

    Δυνατές αποκαλύψεις από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μπορεί να μη δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει αφήνει τον συνομιλητή του με… το στόμα ανοιχτό.

    arnaoutoglou antoniou1221

    Και τι δεν είπε ο παρουσιαστής του «The 2night show» σε συνεργάτιδα του «Happy Day»: για τα χάπια αδυνατίσματος που έπαιρνε, με αποτέλεσμα να γίνει επικίνδυνα επιθετικός στις συναναστροφές του, για την πολύχρονη σχέση του με τη Νάνσυ Αντωνίου, για τις παρελθοντικές απιστίες του, αλλά και για το live «κεράτωμα» που ανακάλυψε από πρώην σύντροφό του.

    grigorisarnaoutoglou.official 245165711 1174957326327205 6203343272228424716 n

    «Εχουμε περάσει πάρα πολλά, και όμορφα και δύσκολα. Με τη Νάνσυ μαλώνουμε στον αέρα. Είναι πολύ δυναμική γυναίκα, Αρβανίτισσα, με πολύ έντονη προσωπικότητα. Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος, δεν το συζητήσαμε. Για άλλο παιδί, αυτά τα πράγματα δεν τα λες.

    arnaoutoglou nansi52Πρώτη φορά μένω τόσα χρόνια με μια γυναίκα… Αφήνω τη ζωή να πάει όπως πάει» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και συνέχισε: «Η Νάνσυ με έσωσε όταν έπαιρνα χάπια αδυνατίσματος. Θα είχα κάνει πολύ μεγάλο κακό ένα βράδυ σε έναν άνθρωπο. Γράφουν μέσα ότι αν τα πάρεις θα έχεις αυτοκτονικές τάσεις, ότι σου θολώνουν τον εγκέφαλο και δεν ξέρεις τι κάνεις, τα γράφει μέσα… Εγώ όμως δεν τα είχα διαβάσει. Πήγα να κάνω κακό σε έναν άνθρωπο όταν παίζαμε μπιρίμπα. Ευτυχώς με σταμάτησαν εκεί.

    arnaoutoglou antoniou1216

    Μετά πάλι στον δρόμο έγινα επιθετικός με έναν άνθρωπο και φτάνω στο ραδιόφωνο και έγινα επιθετικός στη Νάνσυ, τη σπρώχνω, την κουνάω. Εκεί η Νάνσυ κατάλαβε ότι κάτι γίνεται γιατί εγώ δεν κάνω ποτέ τέτοιες κινήσεις. Μου λέει “τι γίνεται με αυτά τα χάπια;”. Είχα χάσει κιλά και νόμιζα ότι ήμουν ευτυχισμένος. Μια εβδομάδα ακόμα να τα έπαιρνα… Ημουν άλλος».

    grigoris arnaoutoglou

    Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στη στιγμή που κατάλαβε ότι πρώην σύντροφός του τον απατούσε. «Απατούσα συνεχώς στη ζωή μου, τώρα όχι. Εχω απατήσει αρκετές φορές, αλλά τώρα δεν θα ξαναζούσα αυτή την τρέλα, αυτό το ψυχομάζωμα» ανέφερε και αποκάλυψε: arnaoutoglou nansi59«Την ώρα που με απατούσε η σύντροφός μου καταγράφηκε η κλήση στο κινητό μου». «Την πήρα τηλέφωνο, της είπα “με εμένα δεν τα κάνεις αυτά”, της ευχήθηκα “καλή ζωή” και τέλος».

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ