Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πολύ δράση στο νέο trailer του Guardians of the Galaxy

    Guardians of the Galaxy

    Το υπερηρωικό κινηματογραφικό μενού είναι πλούσιο και φέτος.

    Είδαμε τα “Captain America: The Winter Soldier” και “The Amazing Spider-Man 2″, το “X-Men: Days of Future Past” κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη, οπότε τί μας μένει; Το “Guardians of the Galaxy“. Πρόκειται για το μεγάλο στοίχημα της Marvel, δοκιμάζοντας να καθιερώσει και μια νέα παντελώς άγνωστη ομάδα σούπερ ηρώων. Το νέο trailerτης ταινίας κυκλοφόρησε, και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ενθουσιασμένοι.

    Ηγέτης αυτής της περίεργης διαστρικής ομάδας θα είναι ο Chris Pratt, και δίπλα του θα έχει την… πράσινη Zoe Saldana, τον παλαιστή του WWE Dave Bautista, ένα δέντρο που μιλάει με τη φωνή του Vin Diesel, και ένα οξύθυμο ρακούν με τη φωνή του Bradley Cooper. Όχι κάτι που συναντάς κάθε μέρα, και για αυτό το πρότζεκτ ανέλαβε ολοκληρωτικά ο James Gunnπου δεν είναι επίσης ένας άνθρωπος που συναντάς κάθε μέρα.

    Το καινούριο trailerέχει κάθε λόγο να θέτει τις προσδοκίες στα ύψη, αφού με ένα συνδυασμό ανελέητης ακομπλεξάριστης δράσης και πανέξυπνου χιούμορ φαίνεται ότι το “Guardians of the Galaxy” έχει τον τρόπο να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel και να εδραιώσει μια διαφορετική προσέγγιση. Όλα δείχνουν τέλεια, και περιμένουμε με αγωνία να δούμε αν θα δικαιωθει το ρίσκο στις 4 Σεπτεμβρίου, όταν και κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ