Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Guests του “Legend of Vox Machina” γίνονται οι Henry Winkler, Lance Reddick και Cheech Marin

    Οι Henry Winkler (Barry), Lance Reddick (Fringe) και Cheech Marin (Cars) πρόκειται να δανείσουν τις φωνές τους σε χαρακτήρες που θα κάνουν guest εμφάνιση στην επερχόμενη δεύτερη σεζόν του “The Legend of Vox Machina”.

    Σύμφωνα με το Variety, οι χαρακτήρες όλων παραμένουν άγνωστοι, εκτός από αυτόν του Winkler, ο οποίος θα μεταμορφωθεί σε ένα gnome ονόματι Wilhand Trickfoot, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

    Guests του "Legend of Vox Machina" γίνονται οι Henry Winkler, Lance Reddick και Cheech Marin
    Ο Wilhand Trickfoot του Henry Winkler (μέσω Amazon).

    Άλλοι guest ηθοποιοί θα είναι οι Will Friedle (Boy Meets World), Billy Boyd (The Lord of the Rings), Cree Summer (Rugrats), Alanna Ubach (Euphoria), Mary Elizabeth McGlynn (Ghost in the Shell 2: Innocence), Troy Baker (The Last of Us), Sendhil Ramamurthy (Heroes) και Ralph Ineson (The Witch).

    Η σειρά βασίζεται στο πρώτο RPG campaign της ομάδας Critical Role, το οποίο έτρεξε από το 2015 μέχρι το 2017. Μετά την καμπάνια χρηματοδότησης στο Kickstarter που ξεπέρασε τον αρχικό στόχο, το “The Legend of Vox Machina” εξελίχθηκε από ένα ειδικό επεισόδιο σε μια ολόκληρη σεζόν 10 επεισοδίων. Ωστόσο όταν το Amazon αποφάσισε να αναλάβει τη δημιουργία της σειράς, αύξησε τον αριθμό των επεισοδίων σε 24, τα οποία θα προβληθούν σε δύο σεζόν. Τα μέλη του Critical Role αναλαμβάνουν να δώσουν φωνή στους χαρακτήρες τους από το Dungeons & Dragons. Πρόκειται για τους Matthew Mercer ως Sylas Briarwood, Ashley Johnson ως Pike Trickfoot, Travis Willingham ως Grog Strongjaw, Laura Bailey ως Vex’ahlia “Vex” Vessar, Liam O’Brien ως Vax’ildan “Vax” Vessar, Taliesin Jaffe ως Percival “Percy” Fredrickstein Von Musel Klossowski de Rolo III, Marisha Ray ως Keyleth of the Air Ashari, και Sam Riegel ως Scanlan Shorthalt.

    Παράλληλα, κυκλοφόρησε και μια πρώτη ματιά στην νέα σεζόν, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

    Η σειρά, περισσότερες πληροφορίες της οποίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ, έχει λάβει ήδη εντολή για τη δημιουργία μιας τρίτης σεζόν. Διαβάστε για τη σειρά, το review μας για την πρώτη σεζόν και πείτε μας στα σχόλια πόσο ανυπομονείτε για τη δεύτερη.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Νοέμβριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ