Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024
More

  Γυναίκα οδηγός κατάφερε να πάρει 196 κλήσεις μόνο στη Θεσσαλονίκη

  Το συνολικό ύψος των προστίμων ξεπερνά τις 11.000 ευρώ, χωρίς να υπολογιστεί το ύψος των προσαυξήσεων

  Οι περισσότεροι οδηγοί όταν βλέπουν ένα ροζ χαρτάκι στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους, συνετίζονται και την επόμενη φορά που θα θελήσουν να παρανομήσουν, το σκέφτονται διπλά και τριπλά φοβούμενοι το πρόστιμο και τις κυρώσεις του νόμου.

  Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχουν και ορισμένοι, οι οποίοι «σαρώνουν» στις κλήσεις και δεν βάζουν με τίποτα μυαλό. Αυτό τουλάχιστον καταδεικνύουν τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Δημοτική Αστυνομία του δήμου Θεσσαλονίκης, όπου καταγράφεται οδηγός να έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, καθώς της βεβαιώθηκαν 196 παραβάσεις. Πρόκειται για παραβάσεις κάθε είδους, που συμπεριλαμβάνονται στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, από υπερβολική ταχύτητα έως διέλευση κόκκινου σηματοδότη, παράνομο παρκάρισμα, διπλοστάθμευση κ.ά., με το συνολικό ύψος των προστίμων να ξεπερνά τις 11.000 ευρώ, χωρίς να μπορεί να υπολογιστεί το ύψος των προσαυξήσεων.

  Βέβαια και όσοι ακολουθούν στη λίστα των παραβάσεων στη Θεσσαλονίκη δεν υπολείπονται κατά πολύ. Το… «αργυρό» μετάλλιο απονέμεται σε οδηγό που μετρά 160 κλήσεις, ενώ μόλις δέκα λιγότερες έχει ο τρίτος στη σειρά κατάταξης. Οι παραπάνω κλήσεις κόπηκαν από την έναρξη λειτουργίας της Δημοτικής Αστυνομίας έως και σήμερα και αφορούν αποκλειστικά και μόνο παραβάσεις που βεβαιώθηκαν εντός του δήμου Θεσσαλονίκης, δίχως να προσμετρώνται άλλες, που -ενδεχομένως- βεβαιώθηκαν σε γειτονικούς δήμους.

  «Ειδικά στο κέντρο, υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα που μας είναι γνωστά από άποψη παραβατικότητας. Μπορεί οι δημοτικοί αστυνομικοί να μην θυμούνται την πινακίδα απ’ έξω, αλλά θυμούνται χρώμα, ένα χαρακτηριστικό που φέρει το όχημα, το χρώμα από τα καθίσματα» δήλωσε στο ΑΠΕ ο προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας δήμου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Αλλαγιώτης. Βέβαια, υπάρχουν και οδηγοί, οι οποίοι πονηρά σκεπτόμενοι και για να γλιτώσουν την κλήση, επιλέγουν να τοποθετήσουν στο τζάμι του αυτοκινήτου τους ένα παλαιότερο ροζ χαρτάκι, ώστε να ξεγελάσουν τους δημοτικούς αστυνομικούς.

  κλήση Θεσσαλονίκη

  Newsroom
  Newsroomhttps://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  RefreshNews