Πέμπτη, 13 Μαρτίου, 2025
More

    Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Τουλάχιστον 40 φορές μαχαίρωσε την σύζυγό του ο 53χρονος – Ένα από τα μαχαίρια έσπασε στα δύο

    Περίπου 40 μαχαιριές, σε όλο της το σώμα, δέχθηκε η άτυχη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, που το μεσημέρι της Τετάρτης (12/3) δολοφονήθηκε άγρια από τον 53χρονο σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχει αυτοκτόνησε, πηδώντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους.

    Συγκεκριμένα, η γυναίκα, όπως μετέδωσε το MEGA, έφερε περίπου 40 μαχαιριές, τις οποίες προκάλεσε ο σύζυγός της, χρησιμοποιώντας τέσσερα μαχαίρια, με διαφορετικού μήκους λεπίδες, από 8 έως και 21 εκατοστά.

    Ο δράστης φαίνεται πως της επιτέθηκε όσο ήταν μέσα στο σπίτι, με την γυναίκα να ζητά σε βοήθεια βγαίνοντας ακόμα και ως το μπαλκόνι «βαμμένη» από αίμα. Η αγριότητα της επίθεσής του, αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι, κατά την ίδια πηγή, ένα από τα μαχαίρια του φονικού έσπασε σε δύο κομμάτια. 

    Οι Αρχές πλέον ψάχνουν το κίνητρο του δράστη, καθώς γείτονες και συγγενείς του ζευγαριού κάνουν λόγο για μια «ήσυχη οικογένεια» που δεν «είχε δώσει ποτέ δικαιώματα». Υπενθυμίζεται ότι, το ζευγάρι είχε δύο κόρες, ηλικίες 16 και 21 ετών.

    Η κηδεία της γυναίκας θα γίνει αύριο, Παρασκευή (14/3) στην Αλβανία, ενώ του δράστη το ερχόμενο Σάββατο.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ