Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την γυναικοκτονία που έλαβε χώρα το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στο Μενίδι.
Το θύμα είναι μια γυναίκα 79 ετών, ενώ ως δράστης συνελήφθη ο 84χρονος σύζυγός της, ο οποίος παραδέχτηκε την πράξη του. Σύμφωνα με την κατάθεσή του στην αστυνομία, είχε έναν διαπληκτισμό με τη σύζυγό του, την έσπρωξε, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει ανάσκελα στο δάπεδο, να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι και να πεθάνει αμέσως.
Σύμφωνα με το STAR, ο 84χρονος πάσχει από βαριάς μορφής άνοια και ακολουθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή. Στο σπίτι του μάλιστα βρέθηκαν τόσο τα φάρμακα που παίρνει, όσο και οι ιατρικές συνταγές που του έχουν χορηγηθεί. Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν ήθελε να σκοτώσει τη σύζυγό του και ότι δεν κατάλαβε ότι έβαλε παραπάνω δύναμη, όταν την έσπρωξε.
Στο μεταξύ όμως είχαν φτάσει στο σπίτι διασώστες του ΕΚΑΒ, στους οποίους ο ηλικιωμένος φέρεται να είπε: «εγώ την έσπρωξα γιατί πήγε να μου επιτεθεί με ένα σφυρί».
Στο μεταξύ όμως είχαν φτάσει στο σπίτι διασώστες του ΕΚΑΒ, στους οποίους ο ηλικιωμένος φέρεται να είπε: «εγώ την έσπρωξα γιατί πήγε να μου επιτεθεί με ένα σφυρί».