Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίθηκε μεταξύ των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη

    Δ.-Μασούτης-Α.Ε.-11η-θέση_low

    H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. το 2016 ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στην κατάταξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη και κατέκτησε την 11η θέση. Είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία ανάμεσα στις 25 στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων.

    Είναι πολύ σημαντική διάκριση, αν αναλογιστεί κανείς ότι στην ευρωπαϊκή έρευνα Best Workplaces, συμμετείχαν 2.250 επιχειρήσεις από 19 ευρωπαϊκές χώρες που απασχολούν συνολικά 2,6 εκατ. εργαζόμενους. Από αυτόν τον δύσκολο ανταγωνισμό διακρίθηκαν συνολικά 100 επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων και η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

    Η διάκριση αυτή έρχεται αμέσως μετά τη βράβευσή της στην 4η θέση ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. βραβεύεται για 4η συνεχή φορά στην Ευρώπη και για 5η συνεχή φορά στην Ελλάδα στα βραβεία για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

    Ο CEO της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Γιάννης Μασούτης, αφιέρωσε για μια ακόμη φορά τη διάκριση στο προσωπικό, στους ανθρώπους της εταιρείας. Εξέφρασε τη μεγάλη ευχαρίστησή του λέγοντας ότι με τις φετινές διακρίσεις επιβεβαιώνεται ότι η εταιρεία διατηρεί σε διάρκεια χρόνου τα χαρακτηριστικά που αποτελούν διεθνώς τα θεμέλια για ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, σύμφωνα με τη διατύπωση από τις έρευνες που διεξάγει το Great Place to Work®. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι, εμπιστοσύνη των εργαζόμενων στη διοίκηση της εταιρείας, αίσθημα υπερηφάνειας για τη δουλειά τους και την εταιρεία τους, αίσθηση συντροφικότητας με τους συναδέλφους τους.

    [ad id=”6783″]

    Τα βραβεία «Best Workplaces in Europe» στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2016 απονεμήθηκαν την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο Δουβλίνο σε επίσημο δείπνο στο “The Royal Dublin Society”. Για την ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής ανθρώπινων πόρων, Θωμάς Χρήστου και ο εκπαιδευτικός σύμβουλος, Νίκος Βαχαρέλης

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ