Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    H Eλένη Δήμου στο «Fame Story»;

    H Eλένη Δήμου στο «Fame Story»; Αυτός είναι ο πόθος του καναλιού, της Panik Records και της Barking Well Media του Κοκλώνη, ο οποίος θα είναι και ο παρουσιαστής των lives του μουσικού ριάλιτι που επιστρέφει έπειτα από χρόνια στη μικρή οθόνη!

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζωντανό σόου θα προβάλλεται το βράδυ της Παρασκευής ή του Σαββάτου, ενώ τα καθημερινά επεισόδια θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στο απογευματινό πρόγραμμα, χωρίς να αποκλείεται βέβαια και μετάδοση μετά τις 23.00-23.30.

    eleni dimou14062

    Πολλά είναι, πάντως, τα ονόματα που συζητούν για την κριτική επιτροπή, αλλά και για τη στελέχωση του καθηγητικού team, της Μουσικής Ακαδημίας. Το όνομα-έκπληξη των τελευταίων ημερών που ακούγεται έντονα στην Κάντζα είναι αυτό της Ελένης Δήμου, με τη δημοφιλή τραγουδίστρια να έχει δεχτεί πρόταση για τη θέση της καθηγήτριας φωνητικής των υποψήφιων σπουδαστών του ριάλιτι. Να θυμίσουμε ότι η καλλιτέχνις είχε συμμετάσχει στον πέμπτο κύκλο του «Just the two of us» το 2021 στον Alpha με παρτενέρ τον Μαρίνο Κόνσολο και μάλιστα το ζευγάρι έφτασε μέχρι τον τελικό, χάνοντας τελικά την πρωτιά από το δίδυμο Κατερίνας Λιόλιου – Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ