Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    H ‘νέα’ Claudia εμφανίζεται στο πρώτο απόσπασμα από την δεύτερη σεζόν του “Interview With The Vampire”

    H 'νέα' Claudia εμφανίζεται στο πρώτο απόσπασμα από την δεύτερη σεζόν του "Interview With The Vampire"

    Η ηθοποιός άλλαξε για την δεύτερη σεζόν.

    Το New York Comic Con μάς έφερε το πρώτο απόσπασμα από την δεύτερη σεζόν του “Interview With the Vampire”, το οποίο γυρίζεται αυτήν την περίοδο στην Πράγα.

    Σε αυτό, μεταξύ άλλων, βλέπουμε και την Delainey Hayles, η οποία ήρθε να αντικαταστήσει την Bailey Bass ως Claudia. Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Jacob Anderson ως Louis de Pointe du Lac, Assad Zaman ως Rashid/Armand, Roxane Duran ως Madeleine και Ben Daniels ως Santiago, ενώ ο Sam Reid πρόκειται να επιστρέψει ως Lestat de Lioncourt.

    Το “Interview With the Vampire” ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν πριν από την πρεμιέρα της πρώτης και λέγεται ότι θα είναι πιο πιστή στα μυθιστορήματα της Anne Rice. Τα νέα επεισόδια θα εξιστορούν το δεύτερο μισό του πρώτου βιβλίου και θα εισάγουν νέους χαρακτήρες – ήδη γνωστούς στους αναγνώστες. Σεναριογράφος, showrunner και εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Rolin Jones, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι και οι Mark Johnson, Adam O’Byrne, Christopher Rice (γιος της εκλιπούσας συγγραφέως) και Alan Taylor.

    Να υπενθυμίσουμε ότι τόσο αυτή η σειρά του AMC, όσο και αυτές του franchise του “The Walking Dead” συνέχισαν κανονικά τα γυρίσματά τους παρά τις απεργίες στο Χόλιγουντ, καθώς το κανάλι ήρθε σε συμφωνία με το SAG-AFTRA.

    Η δεύτερη σεζόν θα φτάσει στις οθόνες μας μέσα στο 2024 και στην χώρα μας θα μπορέσετε να την δείτε μέσω του CosmoteTV.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ