Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H Nicole Kidman δε θα σε αφήσει να κοιμηθείς στο Before I Go to Sleep

    H Nicole Kidman δε θα σε αφήσει να κοιμηθείς στο Before I Go to Sleep

    Με ένα δυνατό βρετανικό καστ, το πολύ δυνατό ανδρικό πρωταγωνιστικό δίδυμο με τους Colin Firth, Mark Strong, τον σκηνοθέτη του 28 Βδομάδες Μετά,Rowan Joffé και της αυστραλέζας Nicole Kidman, το Before I Go to Sleep σου δίνει πολλούς λόγους για να μην πας για ύπνο το βράδυ.

    Με πολλά στοιχεία να θυμίζουν το απίστευτο Memento, αλλά με κεντρική ηρωίδα μια γυναίκα, (Nicole Kidman) η οποία έχει μνήμη χρυσόψαρου, δηλαδή η μνήμη της συγκρατεί μόνο τα γεγονότα μιας ημέρας και όταν πάει για ύπνο ξεχνά τα πάντα, η πρωταγωνίστρια θα πρέπει να ανακαλύψει ποιος ευθύνεται για την κατάσταση της, πριν πάει για ύπνο. Ταυτόχρονα βρίσκεται εγκλωβισμένη σε ένα ερωτικό τρίγωνο, όπου ο Colin Firth είναι ο σύζυγος της και ο Mark Strong είναι γιατρός που την βοηθά να ανακαλύψει ποιος ευθύνεται για το πρόβλημα της, το οποίο προκλήθηκε από μια βίαιη επίθεση της οποίας ο μόνος μάρτυρας είναι η ίδια.

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι το τρέιλερ έχει την ατμόσφαιρα ενός δυναμικού θρίλερ, όπου κλασσικά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και στηρίζεται στις πλάτες ικανότατων ηθοποιών. Βέβαια ένα νέο Memento είναι δύσκολο να ξαναυπάρξει.

    Δείτε το τρέιλερ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ